تحلیل تکنیکال icp

سلام دوستان
وضعیت ما در آی سی پی از نظر تکنیکال خرابتر از چیزی بود که طی یک ماه گذشته اینجا بیان میشد. ما کلی حمایت و تقریبا در همه تایم فریم ها، انواع مووینگ ها و کف کانال یک ماهه و حتی کف کانال اصلی رو اون بالا از دست دادیم.
اگر روی ۳۹/۵۰ حمایت نمیشدیم ممکن بود ATL جدیدی زیر ۲۶/۹۰ ثبت کنیم. وضعیت به قدری ناپایدار بود که از بیم احساس مسئولیت هم نمیشد حرفی زد که مبادا عزیزی متضرر بشه.
دوستان نمودار نشون میده ۳۹/۵۰ اون کفی بود که بعد از ۲۶/۹۰ دیگه تکرار نمیشه. ما به کف کانال اصلی برگشتیم و در حال تایید هستیم. اصولا باید بعدش منطقه ۴۸ رو تثبیت کنیم و خودمون رو کم کم به ۵۵ برسونیم.
دو تا منطقه استراتژیکی که از دست دادیم و برامون فوق العاده مهمه اول ۵۵ و بعدش ۶۱ هست. بعد از تثبیت اینا و شکست مقاومت RSI-1D میشه حرف از تارگت های دلچسب زد.
مووینگ های مهم رو در تایم فریم های پایین داریم پس میگیریم و امیدوارم به زودی ۴۸ و ۵۱ و ۵۴ رو ببینیم.
اما درحال حاضر:
دامیننس بیت کوین زیر مقاومت ۴۶/۷۸ در حال رنج زدن هست.
ورودی سرمایه به کل مارکت، مثبت نشون میده.
ورودی به آلت کوین ها بیشتر از بیت کوین هست
دامیننس تتر در حال کاهش هست و همه اینا میگن که آلت کوین ها به مرحله احیا نزدیک شدن
خبر آخر اینکه آقای دومینیک ویلیامز هم به وال ها در مورد عدم ورودشون به دیفنیتی اعتراض کرده و یه وعده هایی داده.
دوستان خواستم اینا رو ساده عرض کنم خدمت اون عزیزانی که جویای وضعیت هستن و اگر خطایی هم بود پوزش میخوام. چون بعضی وقتا تحلیل های من برا خودمم اشتباه از آب در میاد. موفق باشید.

چقدر زندگی این ارز بی خاصیت اتیش زده .شت کوین ها هم پانپ کردن بجز این اشغال

کسی که با بالا و پایین شدن یه ارز زندگیش آتیش بگیره یعنی غلط کرده وارد بازار سرمایه گذاری شده.
هزار بار گفتیم که فقط با پولی که لازمش ندارین سرمایه گذاری کنین. مقصر ارز نیس. سرمایه گذاری به همون سرعتی که بهت سود میده ممکنه ضرر هم بده. ارث پدرمون که نیس که طلب کار بازی دربیاریم.

ممنون دوستان از کامنت شما
حسین جان موافقم. مخصوصا حوالی ۱۶۵-۱۲۵ حجم زیادی خورده و خیلیا اونجا گرفتار شدن.
جمالی جان نظرتون واقعا در مورد سرمایه گذاری در این بازار شرط اول هست علی الخصوص در مورد دفینیتی که مسیر طولانی در پیش داره
سمیه خانم نکته اول اینکه آی سی پی کوین نیست و توکن هست. اینم بگم که هر کسی با ۲۲۰ دلار میتونه توکن ایجاد کنه و برای فروش به مارکت عرضه کنه. در اصل همون داستانی که در مورد شت کوین های ته جدول اتفاق میوفته و اونی که واقعا پروژه داره بالا میاد. با این تفاوت که اونا پامپ های ۱۰۰۰ درصدیشون رو روی چند رقم اعشار میزنن و آی سی پی هنوز اون پامپ ۱۰۰۰ درصدی رو به مارکت بدهکاره. متاسفانه این ارز با وجود بهترین برنامه ها و تیم اجرایی، در بدترین زمان و شرایط ممکن به بازار عرضه شد و فروش ناگهانی توکن های اهدایی به کارمندان و اوایل بازار خرسی، باعث شد تا این اندازه پایین بیاد و برای منی که تتر رو با ریال خرید میکنمذو تواناییم محدوده توفیقی بشه.
در مورد اضافه شدن سکه در گردش با علی جان موافقم و در کل عددی نیست که بتونه خلالی در روند رشد این ارز داشته باشه ولی احتمال میدم اینبار با دعوت آقای ویلیامز از وال ها و همچنین وعده روزهای خوبی که به هولدرها در توییترشون برای پایان سال جاری میلادی دادن در ارتباط باشه.
من تریدر می کنم ولی آی سی پی تنها ارزی هست که برای هولد بلند مدت دارم. در اصل این ارز رو فقط باید اسپات خرید و روی تارگت فروخت و روی فیب دوباره با تعداد بالا اسپات خرید تا بشه میانگین کم کرد.