به نظرتون ترند جدید بعدی ارزهای دیجیتال چیه؟

توی صنعت ارزهای دیجیتال، هر چند وقت یک بار، یه بخش تازه‌ای به مرکز توجهات میاد و تبدیل به ترند جدیدی میشه که شرایط بازار و آینده رو حتی بعضی‌وقتا تغییر میده. مثلا میم کوین‌های سولانا، توکن‌های RWA، ایردراپ‌های بازیای تلگرامی و میم کوین‌های سیاسی و… توی چند وقت اخیر هر کدوم برای مدتی ترند اصلی و هیجان‌انگیز جدید بازار بودن.
به نظر شما ترند جدید بعدی صنعت ارزهای دیجیتال چی می‌تونه باشه و بگید که چرا اینطور فکر می‌کنید؟

2 لایک‌کرده

به نظرم DePIN ترند بعدی بازار کریپتو خواهد بود! :rocket:

سوال خیلی خوبی پرسیدی. من فکر می‌کنم ترند بعدی بازار کریپتو، شبکه‌های زیرساخت فیزیکی غیرمتمرکز یا همون DePIN هست. بذار برات توضیح بدم چرا:

۱. ارتباط مستقیم با دنیای واقعی :earth_asia:

برخلاف میم‌کوین‌ها یا توکن‌های RWA که اشاره کردی، DePIN داره یه کار خیلی مهم‌تر انجام میده: اتصال مستقیم بلاکچین به زیرساخت‌های فیزیکی دنیای واقعی. این یعنی ارزش واقعی، نه فقط هایپ موقت!

۲. مدل اقتصادی پایدار :money_with_wings:

• درآمدزایی واقعی از طریق ارائه خدمات ملموس
  • پاداش‌دهی منطقی به مشارکت‌کنندگان
  • کاهش هزینه‌های واسطه‌گری

۳. کاربرد در همه جا :arrows_counterclockwise:

دی‌پین می‌تونه تو حوزه‌های مختلف استفاده بشه:

• اینترنت و شبکه‌های مخابراتی (مثل Helium)
  • نقشه‌برداری دیجیتال (مثل Hivemapper)
  • ذخیره‌سازی اطلاعات (مثل Filecoin)
  • انرژی و برق خورشیدی :sunny:
  • حمل و نقل هوشمند :car:

۴. حل مشکلات واقعی :dart:

برخلاف بعضی ترندهای قبلی که بیشتر جنبه سوداگری داشتن، DePIN داره مشکلات واقعی رو حل می‌کنه:

• کاهش هزینه‌های زیرساختی
  • توزیع عادلانه‌تر منابع
  • حذف انحصار شرکت‌های بزرگ

۵. پتانسیل رشد عظیم :chart_with_upwards_trend:

• بازار زیرساخت‌های فیزیکی چند تریلیون دلاری
  • امکان جذب سرمایه‌گذاری‌های سنتی
  • مورد توجه شرکت‌های بزرگ و دولت‌ها

۶. پایداری طولانی مدت :hourglass_flowing_sand:

برخلاف ترندهای قبلی مثل میم‌کوین‌ها که عمر کوتاهی داشتن، DePIN یک مفهوم پایدار و بلندمدته چون:

• زیرساخت‌های فیزیکی همیشه مورد نیاز هستن
  • مدل درآمدی مشخص و پایدار داره
  • با پیشرفت تکنولوژی، کاربردهاش بیشتر میشه

خلاصه‌ :thinking:

فکر می‌کنم DePIN برخلاف ترندهای قبلی که گاهی فقط روی هیجان و FOMO ساخته شده بودن، یک پایه منطقی و کاربردی قوی داره. این می‌تونه باعث بشه حتی در دوران رکود هم ارزش خودش رو حفظ کنه.

نظر شما چیه؟

3 لایک‌کرده

نظر شخصیم اینه که موسسات مالی و دولت ها تمرکزشون رو گزاشتن روی RWA و باید نگاهمون بهش باشه ولی هنوز این حوزه راه داره تا ترند شدن مطلب دوم راجب depin هست که با گذر زمان توجه بیشتری داره بهش میشه و من نظرم اینه میتونه ترند بعدی باشه و اینکه بیشترین هایپ الان برای پروژه هایی هست که با هوش مصنوعی سر و کار دارن

3 لایک‌کرده

موافقم. منم فکر می‌کنم پروژه‌های DePIN ترند مهم بعدی هستند و البته توکن‌های هوش مصنوعی به نظرم توی یه نقطه‌ای که خیلی هم دور نیست، بالاخره تبدیل به ترند اصلی و غول‌های بازار میشن

3 لایک‌کرده

درود برشما
من حدس میزنم به سمت هوش مصنوعی برن مثل هوش ج ید ایلان فوق‌العاده است GROK
یا AI16z اونم خوب داره سود میده چندین قیمتش پایینتراز ۲۲ هزارتومن نمیاد ولی تا ۷۹ هزار تومن توی اینماه رفته یعنی اگر امروز بیاد روی ۲۹ مثلا فردا عصر ۳۳ تا ۳۸ تومنه

درود گرامیان
ارز سونیک یا فانتوم پیشین ، با شبکه بسیار سریع ، که میتواند 598 هزار تراکنش در ثانیه انجام دهد و هر تراکنش را در زیر 0.2 ثانیه ثبت کند، مقایسه کنید با سولانا 12 ثانیه ای. لایه 1 است و با اتریوم لایه 2 است، با برخی شرکتها و ارزهای Defi همکاری دارد.
بهتره دستکم 5 درصد در سبدتان داشته باشید، و اگر تحلیلگرید نوسانهای خوب در اشباعهای خرید و فروشش بگیرید.
راهیکه سولانا و اتریوم و SUI رفته اند.
برای اسپات در کفهای نسبی اشباع فروش، بخرید.
:green_heart:سلامت و سربلند و پیروز باشید