به نظرتون ترند جدید بعدی ارزهای دیجیتال چیه؟

توی صنعت ارزهای دیجیتال، هر چند وقت یک بار، یه بخش تازه‌ای به مرکز توجهات میاد و تبدیل به ترند جدیدی میشه که شرایط بازار و آینده رو حتی بعضی‌وقتا تغییر میده. مثلا میم کوین‌های سولانا، توکن‌های RWA، ایردراپ‌های بازیای تلگرامی و میم کوین‌های سیاسی و… توی چند وقت اخیر هر کدوم برای مدتی ترند اصلی و هیجان‌انگیز جدید بازار بودن.
به نظر شما ترند جدید بعدی صنعت ارزهای دیجیتال چی می‌تونه باشه و بگید که چرا اینطور فکر می‌کنید؟

2 لایک‌کرده

به نظرم DePIN ترند بعدی بازار کریپتو خواهد بود! :rocket:

سوال خیلی خوبی پرسیدی. من فکر می‌کنم ترند بعدی بازار کریپتو، شبکه‌های زیرساخت فیزیکی غیرمتمرکز یا همون DePIN هست. بذار برات توضیح بدم چرا:

۱. ارتباط مستقیم با دنیای واقعی :earth_asia:

برخلاف میم‌کوین‌ها یا توکن‌های RWA که اشاره کردی، DePIN داره یه کار خیلی مهم‌تر انجام میده: اتصال مستقیم بلاکچین به زیرساخت‌های فیزیکی دنیای واقعی. این یعنی ارزش واقعی، نه فقط هایپ موقت!

۲. مدل اقتصادی پایدار :money_with_wings:

• درآمدزایی واقعی از طریق ارائه خدمات ملموس
  • پاداش‌دهی منطقی به مشارکت‌کنندگان
  • کاهش هزینه‌های واسطه‌گری

۳. کاربرد در همه جا :arrows_counterclockwise:

دی‌پین می‌تونه تو حوزه‌های مختلف استفاده بشه:

• اینترنت و شبکه‌های مخابراتی (مثل Helium)
  • نقشه‌برداری دیجیتال (مثل Hivemapper)
  • ذخیره‌سازی اطلاعات (مثل Filecoin)
  • انرژی و برق خورشیدی :sunny:
  • حمل و نقل هوشمند :car:

۴. حل مشکلات واقعی :dart:

برخلاف بعضی ترندهای قبلی که بیشتر جنبه سوداگری داشتن، DePIN داره مشکلات واقعی رو حل می‌کنه:

• کاهش هزینه‌های زیرساختی
  • توزیع عادلانه‌تر منابع
  • حذف انحصار شرکت‌های بزرگ

۵. پتانسیل رشد عظیم :chart_with_upwards_trend:

• بازار زیرساخت‌های فیزیکی چند تریلیون دلاری
  • امکان جذب سرمایه‌گذاری‌های سنتی
  • مورد توجه شرکت‌های بزرگ و دولت‌ها

۶. پایداری طولانی مدت :hourglass_flowing_sand:

برخلاف ترندهای قبلی مثل میم‌کوین‌ها که عمر کوتاهی داشتن، DePIN یک مفهوم پایدار و بلندمدته چون:

• زیرساخت‌های فیزیکی همیشه مورد نیاز هستن
  • مدل درآمدی مشخص و پایدار داره
  • با پیشرفت تکنولوژی، کاربردهاش بیشتر میشه

خلاصه‌ :thinking:

فکر می‌کنم DePIN برخلاف ترندهای قبلی که گاهی فقط روی هیجان و FOMO ساخته شده بودن، یک پایه منطقی و کاربردی قوی داره. این می‌تونه باعث بشه حتی در دوران رکود هم ارزش خودش رو حفظ کنه.

نظر شما چیه؟

3 لایک‌کرده

نظر شخصیم اینه که موسسات مالی و دولت ها تمرکزشون رو گزاشتن روی RWA و باید نگاهمون بهش باشه ولی هنوز این حوزه راه داره تا ترند شدن مطلب دوم راجب depin هست که با گذر زمان توجه بیشتری داره بهش میشه و من نظرم اینه میتونه ترند بعدی باشه و اینکه بیشترین هایپ الان برای پروژه هایی هست که با هوش مصنوعی سر و کار دارن

3 لایک‌کرده

موافقم. منم فکر می‌کنم پروژه‌های DePIN ترند مهم بعدی هستند و البته توکن‌های هوش مصنوعی به نظرم توی یه نقطه‌ای که خیلی هم دور نیست، بالاخره تبدیل به ترند اصلی و غول‌های بازار میشن

3 لایک‌کرده