با سلام خدمت آقای بختیاری عزیز ریسرچ قوی
لطفا مارو در روزهای بولران تنها نگذارید من خودم روزی بیست بار چک میکنم پیچ شمارو و با راهنمایی های شما راه درست رو تشخیص میدم … با افراد حسود و ناسپاس بحث نکنید چون اونا نمیخوان کسی سود کنه جز خودشون … و اینکه یک سوال دارم چطوری میتونیم با شخص خودتون در ارتباط باشیم و سوالاتمون رو بپرسیم و اینکه چه تارگت نهایی تا بهمن یا اسفند برای دوج رو میبینید ؟سپاس از شما استاد عزیز
با سلام احترام خدمت تمامی دوستان و تحلیل گران و هموطنان عزیز و مخصوصا آقای بختیاری گل - داداش خیلی زوده برای خداحافظی ما تازه شمارو پیدا کردیم و داریم از شما چیزی یاد میگیریم امیدوارم در این مورد بیشتر فکر کنید - و اینکه شما به ما یاد دادی که توی بازار صبر داشته باشیم و عجله نکنیم - همه جا مخالف وجود داره در سیاست در کلاس درس در منزل در کنار دوستان و … این مهمه که انسان بتونه خودش رو با شرایط هماهنگ کنه و بتونه مخالفانش رو تحمل کنه امیدوارم که هم شما و هم دیگر دوستان عزیز به تحلیل هاتون ادامه بدید تا توی این شرایط سخت اقتصادی به همدیگر کمک کنیم تا انرژی مثبت این حرکت توی زندگی همه وارد بشه - اگر هم کسی به دوستان و شما بی احترامی میکند من به نوبه خودم از اساتید عذرخواهی میکنم .
دوستار و کوچیک همه شماها : داوود
1 لایک