اگه پیشنهادی دارید برای خرید ممنون میشم برای من و دوستانی که نیاز به راهنمایی دارن به اشتراک بذارید
سلام و درود به شما بزرگوار
من پیشنهادم بهتون اینه که وارد این وبسایت بشید.
اونجا یک سری موقعیتهای معاملاتی خوبی رو میتونین ببینین که از نظر تکنیکالی مناسبن.
ولی در نهایت اینکه خرید اون ارزها در چه ناحیهای باشه و مدیریت سرمایش به چه نحوی باشه به عهده شماست.
ممنون برای پیشنهادتون
عزیز دلی شما خواهش میکنم
کوتاهمدت: به نظرم فانتوم، نات کوین و بی ان بی
بلندمدت (نسل آینده): فقط بیت کوین
Kick token
با توجه به مطالعه روی این ارز و پیگیری چند ساله به زودی رشد خودش رو شروع میکنه و یکی پرسود ترین های بازار میشه.
باسلام
من جدیدا راهی پیدا کردم که
در یک محیط کاملا امن،
بدون نیاز به سرمایه زیاد،
بدون ریسک یا ضرر،
میتونم روزانه درآمد دلاری داشته باشم.
تون کوین خودم زیاد میخرم این روزا
ممنون امیدوارم پرسود باشید
تشکر ان شاءالله خودتون هم سود خوبی ببرید
امیوارم پر سود باشید ممنون
اگر سرمایه کم داری تا۱۰۰میلیون فقط ارزای که زیر۱۰هزارتومن هستند بخر چون هرچه تعداد زیاد باشه سودبیشتری گیرت میاد
سلام دوستان من ۵۰ میلیون دارم میخوام تا خرداد چند برابر بشه چه ارزی بخرم که سود بالا داشته باشه
سلام
ممکن بیشترتوضیح بدین
سلام دوستان عزیز
ارز شیبا
په په
دوج
ایکس امپایر
فانتوم
سویی
اتریوم
و طلای جهانی بزرگ بیت کوین
اتفاقا سرمایه ام کمه😅 ممنون
بیت کوین ، اتریوم ، سولانا ، نیر ، تون
بیشتر تتر بخر تا هم از دست بانک خلاص بشی.
همیشه اینو تو ذهنت داشته باش هرچی میخوایی بخر اول تحقیق کن بعد بخر.
درود به همه ی دوستان من خودم به شخصه یک سبد گرفتم . که فاندامنتال های خوبی داره . فاندامتال روزانش ضعیفه ولی به ماهیانش امید دارم . سویی .فانتوم و ایپ کوین به نظر شما خوبه ؟ البته ایپ کوین که توی کف ترین حالتشه 60 درصدش دست نهنگ هاست اگه فقط سقف قبلی شو بزنه میشه 3000 درصد سود . به نظرم نهنگ ها از یه چیزایی خبر دارن .
دوست عزیز اول توی اینستاگرام حرف پیج های معتبر گوش کن . بعد یک اشتراک از کانال یکی از این تریدر های مشهور بگیر طرفای 1 تومن میشه . برای یک ماه از مشاوره بگیر . بعد طبق دانسته های خودت ارز هایی که اونا معرفی کردن رو از لحاظ فاندامنتالی برٍرسی کن . دیگه احتمالا به ارز مورد نظرت بعد این مرحله ها میرسی . حالا یک صرافی خوب انتخاب کن . من خودم : سویی . فانتوم و ایپکوین رو بهت پیشنهاد می کنم . البته حرف من رو کامل قبول نکن اول خودت تحقیق کن . چون شما اگر سود کنی که منو دعا می کنی ولی اگه خدایی نکرده ضرر کنی معلوم نیست چه حرفاییی بهم بزنی
البته اتریوم هم اگه امروز روند رو خوب اصلاح کنه احتمالا به 15 هزار دلار برسه