میخوام اطلاعاتی داشته باشم که دیگران از چه روشهایی برای چنج کردن لحظه ارزی به ارز دیگه استفاده میکنن و چرا
سلام و وقت بخیر
در مورد روشهای سواپ به چند روش مختلف اشاره میکنم که افراد معمولاً برای تبدیل یک ارز دیجیتال به ارز دیگر استفاده میکنند:
- صرافیهای متمرکز (Centralized Exchanges):
صرافیهایی مانند Binance و Coinbase یکی از محبوبترین روشها برای سواپ ارزها هستند. این صرافیها قابلیت تبادل سریع و راحت دارند، اما به دلیل متمرکز بودن، ممکن است مشکلات امنیتی یا محدودیتهای موجود در کشورها برای استفاده از آنها پیش آید. - صرافیهای غیرمتمرکز (Decentralized Exchanges):
صرافیهایی مانند Uniswap و SushiSwap به شما این امکان را میدهند که بدون نیاز به واسطه، ارزهای دیجیتال را با هم سواپ کنید. این صرافیها از قراردادهای هوشمند استفاده میکنند و معمولاً برای افرادی که ترجیح میدهند کنترل بیشتری بر داراییهای خود داشته باشند، مناسب هستند. - پلتفرمهای سواپ لحظهای (Instant Swap Platforms):
این پلتفرمها مانند Changelly یا ShapeShift به کاربران اجازه میدهند که به سرعت ارزهای دیجیتال خود را تبدیل کنند، بدون نیاز به ثبت نام یا تایید هویت. این روشها معمولاً برای مبادلات سریع مناسب هستند، اما هزینههای کارمزد بیشتری ممکن است داشته باشند. - والتها با قابلیت سواپ داخلی:
برخی از والتها مانند Trust Wallet یا Exodus این قابلیت را دارند که به شما اجازه میدهند تا به راحتی ارزها را در داخل اپلیکیشن خود سواپ کنید. این روش برای کسانی که به دنبال تجربه کاربری ساده و بدون نیاز به صرافی هستند، مفید است. - پروتکلهای وامدهی و استیکینگ:
در برخی موارد، افراد از پلتفرمهای Lending یا Staking برای تبدیل ارزهای دیجیتال به داراییهای دیگر استفاده میکنند. این روشها معمولاً برای سرمایهگذاران بلندمدت مناسبتر هستند و هدف آنها بیشتر کسب سود از طریق وامدهی یا استیکینگ است.
من ارزای بزرگ رو (مثل سولانا، بایننس و …) ترجیح میدم لحظه ای معامله نکنم، چون احساس میکنم هیجان به هر سمتی که باشه، چه صعود چه نزول، تو dex بیشتر از cex هست. ولی برای میم کوینا و آلت کوینای ناپایدار، به خاطر سرعت بیشتر سعی میکنم سواپ رو تو کیف پول انجام بدم. شاید یه مقدار گپ قیمتی بخوره، ولی سرعت نهایی کردن تراکنش خیلی بالاتره. کیفهایی هم که برای سواپ استفاده میکنم، فانتوم برای سولانا، متامسک برای اتریوم، تون کیپر برای تون، وسپر برای کاردانو و برای بقیه هم تراست ولت.
این بستگی به ارز و شبکه ایی که میخواین توش سواپ انجام بدین داره ولی بنظرم پلتفرم جاپیتر بهتره چون کامزد کمتر و ایردراپ های احتمال در اینده داره
خوب الان یهمشکلی با exodus هست اونم اینکه ایرانی رو میبنده برای این مشکل راه حلی داری؟
برای سرعت بیشتر میتونی از jito و bundler یا رباتهایی که snipe می کنن استفاده بکنی