حجم معاملاتش چطوره، چون کوینکس خیلی حجم معاملاتش بالاست و راضی کننده.
سلام به همه دوستان
صرافی خارجی توبیت صرافی عالی هست
دلیلش یه جمله سنگینه:
- "ورود و خروج شما، همان که باید باشد—و این یعنی اهمیت.
و یه جمله برای صرافی های بدون کارمزد هستند:
“جایی که از کارمزد بگذرند، شاید از چیز مهمتری نگذرند و اینجا وقتی ورودی رایگان باشد، باید به خروجی شک کرد.”
صرافی kcex
رتبه ۷۷ بازار من باهاش کار میکنم ولی مراقب چون اهرم پایین نداره این یعنی طمع
چندتا نکته مهم بود برای انتخاب صرافی خوب
کونیکس رو قبول ندارم
به علت دلایل بالا
موفق باشید
با وجود تحریم برای ایرانیان ،استفاده هر صرافی خارجی به نوعی ریسک داره، ولی کوینکس فعلا بدک نی ولی اینم ممکنه تو زرد از اب دربیاد، فعلا از صرافی های وطنی و کیف پول تراست ولت استفاده میکنم هرچند جدیدا بانک مرکزی هم به اینا فشار میاره
درود به شما با نظر شما موافقم
در حال حاضر با توجه به تحریم ها و فیلترینگ و استفاده از وی پی ان و فیلترشکن ها، روی صرافی های خارجی نمیشه حساب باز کرد و با توجه به اینکه آی پی آدرس ها با وی پی ان و فیلتر شکن هی عوض میشه اصلا راه حل خوبی برای کار با صرافی های خارجی نیست
کوینکس اصلا خوب نیست
هر ارز که سر ته نداره میریزه داخل صرافی
دوست خوب دنبال منفعت مالی خودشه هزارتا کار دیگه
توبیت از همه بهتر
ال بنک بروکر دوست خوب کارمز بالا میگیره
Kecx اهرم بالا داره برای طمع کار هست
هرچند که خودمم دارم ولی من میدونم چطوری استفاده کنم
درود من خودم توی توبیت ترید میکنم که زیر مجموعه بینگ ایکس هستش . بونس های خوبی داره . تعداد ارز هاش خوبه ارز های جدید رو خیلی سریع لیست می کنه . سرعت بالایی داره . فیوچرز بی نظیر نسنت به ال بانک و کوین ایکس . رتبه 20 مارکت کپ باید بگم رتبه بینگ ایکس 18 هستش. مهم ترین نکته اینه که با کد ملی ایران میشه احراز هویت کرد . و با صرافی آبان تتر هیچ مشکلی نداره و انتقال تتر و ارز بین این دو صراقی زیر 5 دقیقه طول میکشه . صرافی ابان تتر هم بسیار معتبره و از سال 96 مشغول به کاره و برای خرید تتر نیاز به دادن کارمزد نداره . برای توبیت هم بگو که از لحاظ امکانات کم نمی یاره و اسپات هم داره . دمو ترید هم داره . لوریج های منطقی هم پشتیبانی میکنه . خلاصه کنه همچی تمومه و امنیت بالایی داره من پیشنهادش می کنم . ترید های معروفی رو دیدم که توی توبیت فعالیت میکنند
اینم بگم توبیت فیلتر نیست
لینک بفرست تا با کد تو عضو بشم خیریم به تو برسه دپست عزیز
zcjcIX قدیم شما . سپاس بیکران .
نمیذاره لینک بفرستم ولی کد zcjcIX هستش
با توجه به عدم مذاکره و اخبار سیاسی خروج از صرافی های خارجی عاقلانه به نظر می رسد، احتمال هرگونه تصمیم گیری از سوی صرافی های خارجی درباره کاربران ایرانی دور از انتظار نیست، این یک نظریه است، تصمیم با خودتان
بهترین صرافی خارجی توبیت
دقیقا درسته
ولی نمیشه فعالیت هم نکرد
آی پی ثابت یا سرور مجازی به نظرم بهترین گزینه در حال حاضر هست حتی برای صرافی هایی که با آی پی ایران مشکل ندارند
سلام دوست عزیز
من صرافی باینانس استفاده می کنم البته با کمک فیلتر شکن با ای پی ثابت و برای اکانت هم از پاسپورت یک دوست افغانی استفاده کرده ام(قابل توضیح است که اگر صرافی باینانس به هر دلیل اکانت شما را ببندد به شما امکان برداشت سرمایه تان را می دهد)