بازیابی تراکنش ارز POL تحت شبکه Bep20 در تراست ولت

من ارز pol واز تپ سواپ خریداری کردم ولی اشتباها با شبکه bep20 به ولت خودم انتقال دادم که بایدبا شبکه polygon اینکارو انجام میدادم که اشتباه شد و حالا این ارز داخل ولت اومده ولی هیچ ارزشی نداره میخواستم خواهش کنم کمکم کنید که چجوری میتونم این ارز و باشبکه درست وارد ولت کنم یعنی ارز خریداری شده و معامله انجام شده رو شبکه انتقالش وتحصیح کنم یا دیگه کاری نمیشه کرد و کل دارایی من به باد فنا رفته البته در قسمت راهنمایی وپشتیبانی خود ولت چنین مشکلاتی رو گفتن که چجوری چه مراحلی باید طی بشه که متاسفانه بنده زیاد سر در نیاوردم چون تازه کارم ودر اصل این دومین خریدم بود از تراست ولت که اینجوری بدبخت شدم پول زیادی هم نیست ولی برای من که کل دارو ندارم وپس اندازم با۳۸سال سن همه پولی که داشتم بود خیلی زحمت میکشیدولطف بزرگی میکنید منت برسرم بگذارید و لطفا راهنمایی کنید ممنون وسپاسگزارم

درود و ارادت عزیز دل

• سوال اولی که ازتون داریم اینه که مبدا خریدتون برای ما مشخص نیست لطف کنین اون رو مشخص کنین

ببینین این مسیر رو بهتون میگم داخل تراست ولت با آرامش مرحله به مرحله انجام بدید بازم هر مشکلی پیش اومد حتما بگید بررسی کنیم امیدوارم مشکل حل بشه.

1- وارد تراست ولت بشید و از قسمت لیست ارز‌ها برید به آخرین ارز تا طبق عکس به گزینه Manage Crypto برسید

2- سپس روی گزینه Manage crypto بزنید و داخل صفحه‌ای که باز میشه از قسمت سرچ ارز Matic‌ رو سرچ کنید.

3- سپس ارزی که مشخص کردم (مستطیل قرمز رنگ) رو باید به کیف پولتون اضافه کنید برای این کار روی اون گزینه سمت راستش بزنید سبز میشه و به ولت اضافه میشه

4- الان به صفحه اول تراست ولت که برگردید باید این ارز به لیستتون اضافه شده باشه و بتونین دارایی رو ببینین

1 لایک