۳روزه علافم پولم به مقدار قبلیش برگرده و بفروشم و بیخیال دوج بشم ، الان بفروشم ضرر کردم ، باید بیاد رو ۲۸سنت ، بعضیا میگن ریزش عجیب در راهه ، دو دلم ، الان بفروشم زیاد ضرر نکنم یا ریسک کنم؟ البته دیگه اعتباری به حرفهای ایلان دروغگو نمونده ، دیگه کسی باورش نداره ازبس دروغ گفته ، دوستان راهنمایی لطفا:folded_hands:
بفروش ارزای دیگه بگیرونوسان گیری کن،الان ایازعالیه برانوسان،باورکن دوج ارزنابودشده ایه
همیشه حد ضرر در نظر بگیر
دست ب ارزت نزن قطعا بدجور صعود میکنه…چون تریدر نیستی و از خریدنت مشخصه ٢ احتمال وجود داره…١_بازار صعودی میشه و سود میکنی2_ میفروشی نزولی میشه در این صورت اینجا ضرر میکنی چون ی درصدی از پولت رفته حالا اگه بتونی کف قیمت رو درست حدس بزنی و خرید کنی که بعید میدونم این کاره باشی وقتی بازار صعودی میشه سودت ضرری که کردی رو جبران میکنه…با تجربه ای که من دارم اگر به پولت احتیاج نداری دست بهش نزن شک نکن تکرار میکنم شک نکن در ٢ ماه اینده حداقل پولت ٢ برابر میشه پس انجامش بده..((این پیام برای اماتورهای بی تجربه خیلی مفیده))
امیدوارم تایید بشه🌷
شما نوسان گیری یا هولدر؟
اگه هولدری ٢ماه صبر کن نگاش نکن مزدتو بگیر
زودتر بفروشی بهتره
ماهم زودتر به هدفمون میرسیم
بخدا نمیدونم چکار کنم
خب من نواسنگیر و تریدر نیستم ، یکی از دوستان گفت بخر، من بی عقلی کردم و زیادی سرمایه گذاشتم ، الانم خیلی رو ضررم ، رو ۲۸سنت خرید کردم و هنوز به پول خودم نرسیده ، ۱۸۰هزار واحد دوج رو خریدم تو صرافی کوینکس ، موندم چکار کنم
آخه اگه هولد کنم و باز پامپ نخورد چی؟
هدفتون چیه مگه؟