کسی سایتی پلتفرمی کانالی چیزی داره میم کوین های اسکم رو معرفی کنه؟ اگه کسی داره پول میدم ادرس سایت یا کانال یا پلتفرم رو ازش میگیرم
نمیخواد پول بدی سایت rugcheck.xyz رو برو استفاده کن ازش
یه افزونه ایی هستش به نام pocket universe کوینایی که اسکم یا به اصطلاح rug pool باشنو تشخصی میده و معیار هایی وجود داره برای تشخصی اینجور کوینای اسکم ولی بازم ملاک نیستن حتی اونایی که معتبر به نظر میرسن اونا هم اسکم می کنن
نه یه سایتی میخوام توکن های اسکم رو فقط توش بزاره و یه جور اطلاعیه باشه و توکن های اسکم فقط توش باشن
بالا یکی برات سایتشو گذاشته ولی اون چیزی که تو میخوای نیست اون سایتم و غیره برا میم کویناست سایت فقط میاد برات تحلیل کوینو ساده میکنه نه چون هیچکس نمیدونه قراره چه اتفاقی برای توکن بیفته مثلا تمام امارا مثل 10 هولدر برتر و سوزاندن لیکوئیدتی پول سازند و غیره رو میتونی تو سایت چک کنی و مهارت اینکه بدونی اسکمه یا نه با خودته با این حال اگه همه چی هم اوکی باشه اسکم در میاد حالا اسکم به اون معنی نیست که نتونی بفروشی مثلا یه توکن رشد میکنه و همه چیز توکن خوبه و تو مطمعنی که اسکم نیست ولی میزان توکنی که سازنده داره یهو 10 برابر میشه وسوسه میشه همشو میفروشه و اینطوری به اصطلاح rug میشه
بله ميشناسم كانال تلگرامي هستش
اونم چنتا كه از يكبسون ضربه سنگين خوردم
كانال تلگرامي ماهان سپهري
عزیز همچین سایتی اصلا نیست تا جایی که من میدونم شما باید از سایت هایی اسکم چکر استفاده کنی و اینکه 99 درصد میم کوین ها اسکم هستن و عمرشون در حد چند روزه و اینکه تو هیچ کانال تلگرامی فارسی که توکن معرفی میکنن نخرید چون میرن روی بستر بی ان بی یا مبلغ خیلی کم توکن میسازن و مردم که خرید زدن توکن رو قفل میکنن و شما نمیتونی بفروشی و اسکم میشی
من واقعا نمیفهمم چرا باید دنبال میم کوین اسکم باشید
خودت داری می گی اسکممممممممم
کلاهبرداره به حرفهاش توجه نکن
ارادت . ببین سایتی ک اینکارو بکنه نمیشناسم اما راهی ک خودم انجام میدم و جوابه رو میتونم بهت یاد بدم اگر بیای تلگرام رایگان بهت میگم داداش … ایدی awmir_55