یعنی به علاوه اون توکنی که قبلا خریدیم دوباره باید ۲۷ت بخریم؟
به هیچ عنوان خرید نزنید این حروم زاده ها میخوان دوباره ازتون کلاهبرداری کنن
اره اصلا کنتراکتو چک میکنی میبینی مردم بدبخت دارن هی واریز میکنن برداشتی در کار نیست دمت گرم که گفتی من که یه بار خر شدم رفت ایشالله همش براشون پول دارو بشه
هیچ راهی نداره که کنتراکتو بلاک کرد مردمو بیشتر بدبخت نکنن؟
دروغ نگو حرومی ، من بیشتر از اون حدی ک میگن دارم ولی نمیشه ،فکر مردم باش یکی نداره بدبختش نکن
بله داش کلاهبرداری بوده همش هم زیر سر مجید دارابی هست.با اون کانالی که تمام ممبرهاش فیک هستن
آقایون و خانمها نخرید ،نخرید، نخرید نمیتونید بفروشید ترو خدا نخرید کانال مجید دارابی کلاهبرداری میکنه،شش تا سیگنال میده شما فکر میکنید آدم درستیه حرومزاده تر از این یارو نیست دروغ میگه نیم بی إن بی بخر تا آزاد بشه داره دروغ میگه تا 27میلیون تومن دیگه ازتون بالا بکشه
فقط از خدا میخوام یه روز این بی همه چیزو جلو راهم سبزکنه بی شرف فکر کردی این پولا پوله مفته نامرد
تو رو قرآن اطلاع رسانی کنید تو کانالا اینا دارن همه رو بدبخت میکنن
سلام شما سواپ کردین؟
چرا دروغ میگی مرد حسابی فکر کردی این پولا خوردن دارهبرو بچ همگی هم کانال مجید بیشرف و هم ایدیش بلاک و گزارش کنید اصلا ارز قلابی م بحتمال زیاد مال خودشه داره جیب مردم خالی میکنه
هر کی بلاک کرده یا موافقه لایک بیاد.
من خودم رفتم پیویش بهش گفتم ارزتون تقلبیه و کلاه سر مردم نزار زود سین زد بلافاصله بللاکم کرد
همگی بلاک گزارشش کنید بیشرف بی همه چیز
خدا لعنتتون کنه مطمعن باش تموم این پولا رو خرج بیماری لاعلاج میکنی ک هیچ درمانی نداشته باشه خیلیا سر حرف همین دارابی بی همچیز ماشین فروختن ،قرض کردن و… دنیا دار مکافات دو روز اول با پولا خوش باشی مطمعن باش پس میدی اه مردم تو ای شرایط بد اقتصادی ببین چجور دامن گیرت میشه
سلام دوستان لطفاً اگه کسی چیزی میدونه بهم کمک کنه هرچی داشتمو از دست دادم🙏
متاسفم حاجی منم خرید کردم ولی از اون جایی که بهش شک داشتم زیاد طمع نکردم هیچ وقت یک شبه به جایی نمیرسیم این برام ثابت شد
میگم چطور میشه آدرسش گیر آورد پیجی ازش نداری