ریپل رو در این شرایط بخریم

بچه ها یه سوال
فکر میکنید الان خرید ریپل منطقیه یا خیر؟
اوج گیری ادامه داره یا یک اصلاح میخوره؟

تو محدوده سقف حرکت بیت کوین ایم …یعنی به سقف خیلی خیلی نزدیکیم …بیت اصلاح میکنه…
ریپل هم به نظر میره واسه 2.9 یا حتی سقفش شایدم نره ولی اگ نوسان گیر نیستی به نظرم نخر…باید اون موقعی که به 2 دلار رسیده بودی پلکانی میخریدی چون هیچ ارزی چند صد درصد رشد نمیکنه که تو یه روز برگرده یعنی پایین اومدنش دوباره بالا داشت که میبینی از 2 تا 2.7 اومده بالا…

ولی نظر کلیم اینه اگ زیاد وارد نیستی هیچی نخر و اینقدر صبر کن تا به بلند ترین حدی که میتونه برسه بعد ک وارد اصلاح شد برای ریپل از 48 سنت تا هر جا که رفته بالا فیبوناجی اصلاحی (اموزشش تو نت هست) رسم کنه و از ناحیه 50 درصد به پایین پلکانی به ازای هر ده درصد افت قیمتی ده درصد سرمایه ات رو خرید بزن بالاخره از یه جایی بالا میره و میتونی یه نوسان حداقل 50 درصدی بگیری…

2 لایک‌کرده

اگ 2.9 رو رد کنه احتمالا یه جایی تو اون مستطیل به سقف حرکتش میرسه

و اگ امروز از 2.6 ریجکت کنه احتمالا دوباره یه سر به 2.2 الی 2.3 بزنه…

3 لایک‌کرده

خیلی ممنون از توضیح کاملی که دادی
اوکی پس صبر می کنیم ببینیم چی میشه

وقت بخیر من درمورد دوج کوین مشکوکم میشه‌ ی راهنمایی بدین اگه اطلاعات دارین چند مدته وارد شدم و تکون نمیخوره دست نگه دارم؟

حال کردی !!!بیت اصلاح کرد و ریپل هم دیروز از 2.6 ریجکت داد یعنی کندل روزانه زیر 2.6 بست و مبالغ بالای 2.6 شد شادو…الان هم افتاده بین 2.2 الی 2.3

1 لایک

اون تصویری که بالا پیوست کردم ترند لاین اصلی رو میتونی ببینی …صبر کن واکنش ریپل رو ببینی اگ بتونه حفظش کنه که هیچی در غیر این صورت اصلاح سنگینتری میکنه …

1 لایک

بیت کوین حالا حالاها ریزش داره گول این بالا و پایین شدن مختصر را نخورید به نظر من تتر جمع کردن معقول تر است هم از تتر سود می برید و هم در پایین ترین قیمت ارز خودتان را می خرید و دو طرفه سود خواهید کرد

کی دوباره باید دست بکار شیم … 2 ماه 3 ماه 4 ماه
والا ما شانس نداریم هر جا رفتیم اونجا با خاک یکسان شد

نظر شخصی بنده این است بیت کوین تا مرز ۹۲ تا ۹۰ هزار ریزش دارد برای اینکه ریسک زیادی نکنم روی ریزش ۹۲ هزار ارزهای خودم را خواهم خرید این سیگنال خرید بدای دیگران نیست شما خودتان بررسی کنید و تصمیم بگیرید نظر بنده این است شاید هم اشتباه باشد

1 لایک

دوج یک ریزش حسابی خواهد داشت به نظر من حالا وقت خرید نیست

سلام…برای دوج متاسفانه دیر شد…من یه ترکیب اندیکاتوری دارم معمولا در تایم فریم روزانه ازش استفاده میکنم و جواب هم میده …مطابق تصویر زیر :
یک : سیگنال از macd
2: شکست و پولبک به tema50
3: واگرایی mfi و روند نزولی
این برای شورت گرفتن برای لانگ هم برعکسش
…من برای دوج شورت بودم …دقیقا اون خط چین که الان قیمت زیرش شادو شد تارگت اولم بود و شادو تا تارگت دومم اومد و الان منتظر وضعیت بیت میمونم تا تصمیم بگیرم چی کار کنم…
ولی در کل اون توضیحاتی دادم رو برای برای ارزهای مختلف بررسی کن خودت متوجه میشی داستان از چی قراره…

1 لایک

سلام، وقت بخیر نظر شما در مورد ارز dot پولکادات چیست در پایین ترین قیمت خرید بزنیم خوب هست میگن تا ۳۰ دلار در آینده رشد خواهد کرد

من خیلی کار اشتباهی کردم صاف تو روند صعودی خرید زدم الان نزدیک 1 میل تو ضررم قیمت دوج 33 بود تا چند روز دیگه چند بشه خدا داند

1 لایک

یعنی میتونم جبران کنم یا کاریه که شده ؟؟؟

فکر کنم نگه داری بهتر است چون بازار بعد از ریزش یک روند صعودی دیگر خواهد داشت، ان شاالله که جبران شود، نظر دیگران را هم بپرس

2 لایک‌کرده

سلام…یه پست جدا برا دوج بزن…چون این عنوانش ریپله کسی بخواد راهنمایی کنه متوجه نمیشه…

درود، من نمی دونم با چه قیمتی دوج خریدی اگر خیلی گران خریدی بفروشی ضرر می کنی نظر من اینه اگر تو این بالا و پایین شدن سود به شما داد بفروشی و اگر نداد نگه داری بعد از ریزش دوباره اوج بگیره، ای کاش به جای دوج تتر می خریدی حال کاری است که شده تو این بازار از این اتفاقات زیاد می افته عیب نداره تجربه میشه برای آینده ان شاالله که جبران بشه

ریپل هم خریدم داداش ولی تر زد به موجودی الان تبدیل کردم به تومن وگرنه تا فردا صبح صفر میشد
کسی از یک دقیقه بعدش هم خبر نداره
اگر بتونی کمکم کنی که خیلی خوب میشه

تومان را تبدیل به تتر کن