درود دوستان من چند روز پیش گفتم بازار ریزش خواهد داشت و هنوز ریزش اصلی اتفاق نیفتاده چند روز پیش حقیر سرمایه را تبدیل به تتر کردم موقعی که ۷۳ هزار بود و سود خوبی هم داد نظر من این هست هنوز برای خرید زود هست، باز هم تحلیل با خودتان
سلام
درمورد روند تتر پیش بینیتون چیه؟
تتر روند صعودی خواهد داشت ریالی تتر بخرید تا آخر سال به دور و بر ۹۰ هزارتومان خواهد رسید
آقا زنده باشي زدي تو خال از تجربياتت مارو بي بهره نگذار من واقعا تازه واردم هيچي بلد نيستم چشمم به شما دوستان هستش بازم ممنون
براي بلند مدت ارز چي پيشنهاد ميكني ارزن هاش كه بشه زيادتر از خريد و نگهداشت بلند مدت خير برسونه
ممنون از لطفت
سلام استاد خسته نباشی حال شما خوبه
ببخشید به چه دلیل برای خرید دلار زود هست ؟؟؟
مگه تا چه قیمتی نزولی هست ؟؟؟
یعنی باید منتظر رسیدن به 73 الی 74 باشیم ؟؟؟
یا حتی پایین تر ؟؟؟
داداش خوب توجه کن نهایت پیشرفت تتر تا ۸۰ هزار تومان هست بعد از اون برمی گرده روی ۷۴ هزار تومان اگه تتر داری نگهدار به نظر من دور و بر ۸۰ هزار تومان باید فروخت و دوباره روی هفتاد و چهار خرید کرد، خرید ارزهای دیجیتال الان به نظر بنده اشتباه محض است چون بیت کویت به احتمال زیاد تا ۸۵ هزار دلار ریزش خواهد داشت، باز هم خودتان اختیار مال خودتان را دارید، پر سود باشید
من چند روز پیش تتر خریدم نگه دارم تا 80 شد بفروشم ؟؟؟ یا دیگه 80 نمیشه مستقیم میره برا 74 ؟؟؟
نظر بنده این است تا دور و بر ۸۰ هزار میره اونموقع موقع فروش است، بعد که آمد پایین دوباره خرید کنید باز هم اختیار مالتان دست خودتان است این نظر شخصی بنده هست اگر می خواهید ریسک زیاد نکنید می توانید روی ۷۸۵۰۰ توان تا ۷۹ بفروشید تصمیم گیری با خودتان بعدا فحش نثار بنده نکنید
من خودم با بررسی دقیقی که کردم نهایت صعود تتر ۷۹ هست من دور و بر ۷۹ اقدام به فروش می کنم، باز هم تاکید می کنم این نظر شخصی هست، تبدیل به ریال می کنم ارزی نخواهم خرید، خودتان هم تحقیق کنید، پر سود باشید
سلام، فکر نکنم تتر فعلا از این قیمت کنونی چیزی بالاتر بره من روی ۷۸۴۴۲ تومان فروختم لا اقل سرمایه ام روی این محدوده حفظ است اگر پایین آمد می خرم، این سیگنال فروش نیست هر کسی اختیار مال خودش دست خودش هست تحلیل و بررسی بازار با خودتان