نظرتون درباره dot پولکادات چیه

سلام، دوستان نظرتون درباره ارز dot پولکادات چی هست تو این آشفته بازار تحلیل و بررسی سخت هست رو چند دلار بخری خوب هست می خواهم میانگین کم کنم اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم

درود و ارادت بزرگوار وقت شما بخیر

ببینین چند تا فاکتور هست که همیشه برای خرید وقتی از کسی سوال می‌پرسید باید مشخص باشه:

1- دیدگاه شما از خرید و سرمایه گذاری (کوتاه مدت - میانه میدت - بلند مدت) چون شرایط هر کدوم از این‌ها متفاوته.

2- میانگین‌های خرید قبلی شما که بستگی داره چقدر با بازار فاصله داشته باشه.

• حالا به‌طور کلی با توجه به اعلام نرخ بهره دیشب و سخنرانی ‌آقای پاول دیدیم که ایشون نسبت به کاهش تورم بسیار خوش بین هستن و نرخ بهره رو هم که کاهش دادن. اما در پی سوالی که ازشون مبنی بر خرید بیت کوین پرسیده شد جوابشون منفی بود و گفتش که ما نمیتونیم بیت کوین بخریم

• در کل از نظر سنتیمنت اقتصاد کلان الان در وضعیت خوبی قرار داریم و ریسکی از اون بابت بازار رو تهدید نمی‌کنه.

• خودم به شخصه دیدگاه بلند مدتی روی یک سری ارزهای پرپتانسیل مثل TON / HBAR دارم.

• ارز DOT هم از منظر تکنیکالی بعد از رشد 200 درصدی که داشته حدودا الان 39 درصد اصلاح کرده که با استراتژی خرید پله‌ای در نواحی فعلی خرید یک پله منطقی به نظر میاد … این صرفا نظر شخصیه بازم DYOR

1 لایک

تشکر ، بزرگوارید ممنون من روی ۹ دلار و ۶۶ خرید کردم البته خیلی زیاد نیست حدود ۶ میلیون تومان و دید بنده روی میان مدت هست تشکر