77 میلیون ضرر در کمتر از ۲۴ ساعت

دوستای عزیز متاسفانه من در ریزش بازار نزدیک به ۷۷ میلیون پولم سوخت رفت هوا !!!
تقریبا ۷۷ میلیون ضرر دادم .
لطفاً یکم بهم دلداری بدید .
:frowning::frowning::frowning:
:weary::weary::weary:
:man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2:

2 لایک‌کرده

خدا بهت صبر بده خبر ناگوار اجباری هم بهت بدم تا زیاد ضرر نکنی احتمال ریزش بیت کوین تا ۸۵ هزار ۹۰ در صد هست

4 لایک‌کرده

داداش واقعا برات ناراحت شدم تو این وضع به این
گرونی یهو اینجوری ضرر بدی ولی نگران نباش هر سر پایینی یه سر بالایی هم داره غمت نباشه

2 لایک‌کرده

داداش نظر من اینه ریزش بیت کوین تا ۸۵ احتمال ۹۵ درصد اتفاق خواهد افتاد من یک تتر هم خرید نمی کنم این سیگنال خرید یا فروش نیست تمام حرف های من را هم بخونید تا به حال به واقعیت پیوسته تتر هم تا ۸۰ هزار خواهد رفت و احتمال زیاد تا ۷۴ ریزش کنه ولی از ۷۴ پایین تر نخواهد آمد و تا آخر سال باقیمت افزایش دلار دوباره صعود خواهد کرد فعلا به خاطر روز مادر و تبعیت از طلا گران شده است

2 لایک‌کرده

وقتی بفروشی ضرر. بر میگرده ناراحت نباش

3 لایک‌کرده

سلام نگران نباش این ریزش موج سوم از یک اصلاح هستش که در اکثر آلت کوینها تموم شده ولی در بعضی ها مثل اتریم و ریپل هنوز ادامه داره و باید تا سطح .78 فیبو انجام بشه انشالله به زودی بازار دوباره سبز میشه.ولی در کل بدون اطلاعات معامله نکن چون احتمال بردت از قمار هم کمتره

2 لایک‌کرده

دوست عزیز من ذه هزار دلار به خاطر فیک پامپ waves چند سال پیش ضرر کردم !!!
بازار داشت اصلاح میکرد و چون اون زمان waves رو بیشترین رشد داشت و پتانسیل بیشترین اصلاح رو داشت، رو این بستم اما متاسقانه دچار فیک پامپ شد و بر عکس تمام بازار 100 درصد رشد داشت!!! و بنده 10 هزار دلار پول از دست دادم بعدش این waves که خبر فیک پامپش پیچید اعتماد کاربرا رو از دست داد و شروع به سقوط کرد…ولی تو همون فیک پامپ 190 میلیون دلار لیکویدی از افرادی مثل من گرفت!!! توجه کن 190 میلیون دلار به خاطر کثافت کاری تیمش!!!
تا یه ماه داشتم زمین و زمان فحش میدادم !!! جواب سلام شده بود زهر مار!!!
10 هزار دلار با دلار الان بیش از 700 میلیون پول بود!!!

4 لایک‌کرده

فیوچرز کار نکن من بالای 500 ضرر دادم 2021 ولی خوب تا حدودی روند دستم اومده

2 لایک‌کرده

سلام
میشه یه توضیح کلی بدی تا کمکت کنم
البته شما خودتون استاد هستین پس بی ادبی نباشه
ولی اگه بدونم چه اتفاقی افتاده بهت دلداری نمیدم بلکه ضرری که کردی رو جبران میکنی و چند برابر ضررت سود میکنی

2 لایک‌کرده

متاسفانه توی معاملات آتی (futures) سوخته .

1 لایک

تجربه این چیزا واقعا تلخه
امیدوارم همیشه رو سود باشی

1 لایک

متاسفانه توی معاملات آتی (Futures) از دست رفته .

1 لایک

ماشاالله ی پا نوستراداموسی واسخ خودت…!!!

متاسفانه این یکی سربالایی نداره چون توی معاملات آتی (Futures) سوخته!!!

حداقل ارزها رو نفروش . تا زمانی که نفروشی ضرر نکردی

1 لایک

فیوچرز زده لیکویید شده…

1 لایک

متاسفانه لیکوئید شد
:frowning::frowning::frowning::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2:

با این 77 میلیون که نوشتی 1000 دلار لیکوییدی دادی…
رو چه ارزی بوده ؟

مشکلی نیست.منم مثل شما قرار نیست که سود نکنید .کاری بهش نداشته باش چهار سال آینده ببینید چقدر رشد کرده.شما به بلند مدت فکر کنید

دوست عزیز ضرر هرچی مبلغش زیاد باشه فراموش کردنش سخت میشه ولی صبوری کنی به امید خدا ضررات جبران میشه و بهسود هم میرسی من خودم ضررم تو فلوکی 236 ملیون هست 26 % درصد تو ضررم کل سبدم ارز فلوکیهست به امید روزهای بهتر برای همه