آینده ارز gft چیه بنظرتون

بنظرتان آینده ارز gifto چه میشود ؟

5 لایک‌کرده

خداییش اینو رو چند خریدی ؟!

2 لایک‌کرده

من نز یک ۱۶ تومن خریدم
با اخرین نرخ فروش صرافی اکی ایکس چنج

متاسفانه من مطلع نبودم و صرافی هم کاربر ها ر مطلع نکرده بود و الا صرافی بایننس از ۱۴ روز قبل از د لیست کردنش اطلاع داده بود ک ۱۴ دسامپر این ارز غیر فعال میشه

الان سوالم اینه ایا کسی میدونه احتمال برگشت و لیست شدنش در صرافی ها هست یا نه دگ کارش تمومه …

2 لایک‌کرده

رو چه قیمتی خریدی تتری ؟!
میخواستم بگم چون ریزش به شدت سنگینی داشته به خاطر پروژه اش و دی لیست شدناش.، اگ خیلی خیلی پولتو از دست دادی دیگه فکرشو نکن …که ظاهرا بالای 80 …90 درصد ضرری…

3 لایک‌کرده

دقیق یادم نیست ولی فک کنم ۹۴۰۰۰ تاش کلا شد ۱۶ تومن

ینی چی بیخیال شم

ینی تموم شدس واقعا؟؟؟

1 لایک

اینجور که تو سودی که ؟! مطمعنی این تعداد خریدی با همین قیمت …برو تاریخچه خریدت روزش رو پیدا کن…قیمتش مشخص میشه…
gate.io داره …

خواستم بگم اگ 80.90 درصد تو ضرری و نمیشه فروختش دیگه کاریش نمیشه کرد حالا اینده رو کسی خبر نداره…

1 لایک

اره تو نرخ ۱۶۰ تومن خریدم من

رفتم دیدم

ینی الان واقعا تو سودم ؟؟

و اینکه چطور میتونم بفروشمش

واقعا ممنون که راهنماییم میکنی مهرداد جان

gate.io که اونم برای ایرانی ها بسته اس و نیاز به مدارک غیر ایرانی داری …

امکانش هست راهنماییم کنی دوست عزیز
که باونم این ارز ر نقد کنم
اگ امکانش باشه شمارتون ر بگیرم یا تو واتس اپ پیام بدم یا تماس بگیرم باهاتون
البته میدونم یمقدار انتظار … ولی خب کمک بزرگی میکنید اگ کمک کنید واقعا
شماره خودمم : #۰۹۳۷۳۱۰۸۳۷۰ هست شاهین :pray::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::rose::rose::rose::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

دوست عزیز باید یه نفر پیدا کنی که بتونه با مدارکش تو gate.io ثبت نام کنه و بتونه داراییت رو بفروشه …یا یه مدرک هویتی از سایتهای اینترنتی بخری که اونم ریسک داره …
با مدارک ایرانی نمیشه احراز هویت کرد…به طریقی باید یه نفر رو پیدا کنی یا مدرک یه شهروند خارجی …
یه پست جدید ارسال کن شاید یه نفر بتونه کمکت کنه ولی مواظب باش به همه کسی نمیشه اعتماد کرد…

1 لایک

داماد ما اقامت ارمنستان ر داره
پاسپورت هم داره
فقط بلد نیستم چطور این کار ر انجام بدم

واقعا ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز:heart::heart::pray::pray:

فقط همین ی صرافی انجام میده آیا ؟؟؟

برو یه ثبت نام ساده اس…یه وی پی ان فعال کن نفهمه ایرانی!!! ساعت و تنظیمات سیستم هم اگ کامپیوتره تغییر بده نفهمه ایرانه!!! بعد برو ثبت نام کن…تو وریفای پاسپورت رو انتخاب کن ووو یه سرچی هم بزن الان من زدم اموزش احراز هویت این صرافی به زبان فارسی تو اینترنت هست…

1 لایک

اینقدر دست دست نکن !!! من نمیدونم جای دیگه هنوز میشه معامله اش کرد یا نه …

1 لایک

دستت درد نکنه واقعا:pray::pray:

فقط سوال اخر اینکه ایا باید فیلتر شکن با ip ثابت متصل شد یا نه فرقی نمیکنه ؟

چون نمیدونم چطور باید فیلتر ثابت وصل شم