خرید میم کوین ارزش داره؟

آیا میم کوین میصرفه تا اومد بخریش یه ساعت بعد بفروشی؟نه سرمایه زیاد در حد ۱۰۰ تومن

به نظر من الان وقت خرید نیست، این یک نظر شخصی هست چون بازار هنوز جای ریزش دارد، تصمیم با خودتان بنده نظر شخصی خودم را دادم

1 لایک

اتفاقا الان وقت خریده تو صرافی تبدیل چون اولآ معاملات اهرم دار داره دوما بازار ریزشه شورت میگیریم در تبدیل وسود میکنیم سوما اگه احیانا بازار صعودی شد در تبدیل امکان تغییر شورت به لانگ هست وباز هم سود میکنیم اون هم معامله اهرم دار

برای افرادی که به معادلات و ارزیابی بازار وارد هستند خوب هست ولی کسانی مثل بنده که وارد نیستم موقع خرید نیست پس منتظر می مونم تا بازار بریزه. پولم هم که تتر هست به قیمت دلار، اگر سود نکنم به روز هستم پر سود باشی

این بیشتر به تبلیغ صرافی شبیه بود تا چیز دیگه !!!

بنده صرافی نیستم، یک عضو کوچک تو این گروه دوستانه و نظر خودم را گفتم، هر کس نظری دارد، نظر حقیر این است و نظر شما چیز دیگر آرزوی سود خوب برای شما و دیگر هم وطنان خوبم دارم

مخاطب من شخص دیگه ای بود نه شما…

1 لایک

عذرخواهی می کنم ببخشید

میم کوین‌ها یه جور ارز دیجیتال هستن که بیشتر به خاطر شوخی‌ها و میم‌های اینترنتی معروف شدن. این ارزها اغلب به خاطر جنب‌وجوشی که تو شبکه‌های اجتماعی دارن و پشتیبانی جامعه‌ی طرفداران، یه ارزش خاص پیدا می‌کنن.

حالا، آیا خرید میم کوین ارزش داره یا نه؟ خب، باید بدونی که این نوع ارزها معمولاً خیلی نوسانی هستن و ممکنه یه روز ارزش زیادی پیدا کنن و روز بعد کلی از ارزششون رو از دست بدن. پس اگه تصمیم به خرید میم کوین داری، بهتره با پولی این کار رو انجام بدی که اگه از دستش دادی، ضربه‌ای بهت وارد نشه.

در کل، خرید میم کوین می‌تونه یه جور سرمایه‌گذاری جذاب و پرریسک باشه، ولی همیشه باید قبلش حسابی تحقیق کنی و بدونی که دارایی‌ات رو کجا می‌ذاری.