نیاز به کمک دارم:چه سبکی رو برای ترید آموزش ببینم ؟میخوام وارد این بازار بشم

لطفا راهنماییم کنید سبک ها زیاده

1 لایک

اول از کتاب جان مورفی شروع کن و با اصول و پایه تکنیکال اشنا بشی

1 لایک
  1. **ترید کوتاه‌مدت این سبک برای افرادیه که دوست دارن سریع عمل کنن. شما توی یک روز چندین بار خرید و فروش می‌کنید و سعی دارید از تغییرات کوچیک قیمت سود ببرید. برای این سبک، باید همیشه پای کامپیوتر باشی و تحلیل‌هات دقیق باشن.

2. **ترید میان‌مدت ** این سبک برای کسانیه که نمی‌خوان هر روز پای ترید باشن. شما ممکنه یک سهم یا ارز دیجیتال رو برای چند روز تا چند هفته نگه دارید و وقتی قیمت به هدف مد نظرتون رسید، اون رو بفروشید. این سبک نیاز به تحلیل تکنیکال و صبر داره.

3. *ترید بلندمدت این سبک برای افرادیه که دید بلندمدتی دارن. شما یک سهم یا ارز دیجیتال رو برای چند ماه یا حتی سال‌ها نگه می‌دارید و به تغییرات کوتاه‌مدت توجه نمی‌کنید. این سبک برای کسانیه که به تحلیل بنیادی علاقه دارن و به رشد طولانی‌مدت اعتقاد دارن.

هر کدوم از این سبک‌ها نیاز به استراتژی‌ها و تحلیل‌های مخصوص به خودش داره. بر اساس زمان و علاقه‌ات، می‌تونی یکی از این سبک‌ها رو انتخاب کنی و شروع به یادگیری کنی.

2 لایک‌کرده

ممنونم از توضیحاتتون
بیشتر منظورم این سبک های که الان هست
پرایس اکشن و اسمارت مانی و ایچیموکو و اینا

به صورت پایه مفاهیم رو میدونم ولی چشم اونم نیگاه میکنم
شما خودتون چه سبکی کار میکنید و میشه تجربه تون رو بهم بگید و چند سال سابقه دارید

1 لایک

من از سال 94 استارت زدم اول با بورس ایران بود بعد اموزش های زیادی دیدم اومدم سمت کریپتو و بعد از اون فارکس فعالیت کردم

تقریبا میشه گفت سبک های زیادی و دیدم از ایچیموکو ،الیوت کم (چون به روحیاتم نمیخورد)،هارمونیک سمتش رفتم فقط برای مطالعه با سبکش اشنا بشم،ترید با کندل ها و انواع پترن هاشون که دید خوبی بهم داد چون زبان چارت هستن کندل ها ،سبک های دیگه مثل اسمارت مانی و ict و ی ناخنکی هم تقریبا به والیوم پروفایل لول2 زدم
اندیکاتور ها و اسلایتور و وگرایی هاشون و اینااااا

اما میدونی اینا همش میشه هرزگی اطلاعات و تمرکز رو ازت میگیره من پیشنهادم اینه ی اموزش جامع ببینی که منتور یا مربی بالاسرت باشه و تورو توی مسیر درست قرارت بده
و بتونی شونه به شونه باهاشون بیای جلو یا اینجوری بگم مثل دوچرخه سواری که اولش داره یاد میگیره تا بتونه تعادلش رو حفظ کنه و یهو ولش نکنن با مخ بخوره زمین

2 لایک‌کرده

شما دوره ای یا استادی رو میشناسید که بهم معرفی کنید

سبک ها و روش های تکنیکال مختص ی بازار نمیشن بنابراین شما کار با این ابزار رو یاد بگیرید میتونید تو تمام بازار ها ازش استفاده کنید

من اگر بخوام بهت معرفی کنم
دوره پورصمدی دوره کاملیه اومدهپرایس اکشن البروکس و خلاصه و ایرانیزه کرده و یکم از سبک خودشم هم باهاش ترکیب کرده دوره خوبیه واقعاا

دوره استاد گلشاهیان که قدیمای بازار میشناسنشون و با ایشون استارت زدن دوره قابل فهمی از پرایس اکشن رو ارائه میدن

و ی بنده خدای دیگه ای که هست و من اسمشو زیاد شنیدم و خیلی هم ازش راضین اقای اهنگری هستن اینو من پیشنهاد نمیکنم چون اصن نیگاه نکردم و کامنت های خوب ازشون زیاد شیندم فقط

ی استاد دیگه ای هم هستن ولی خیلییی از لحاظ پیچیدگی به سطح های اولیه نمیخوره
ترجیح براینه که بالایی ها رو گفتم یکیشون رو ببنید بعد ی نیم نگاهی به استاد خاکستر بندازید
سعید خاکستر تو دوره‌های خودش به معامله‌گرها یاد می‌ده که چطور با استفاده از نمودارهای خالص قیمت، حرکت بازار رو پیش‌بینی کنن و معاملات سودده انجام بدن.
یکی از ابزارهایی که تو تحلیل‌هاش استفاده می‌کنه، اندیکاتور ATR هست. این ابزار به‌طور خاص برای مشخص کردن میزان نوسانات قیمت و مدیریت ریسک توی معاملات کاربرد داره. با کمک این اندیکاتور، معامله‌گرها می‌تونن نقاط ورود و خروج رو بهتر تنظیم کنن و ریسک معاملاتشون رو کنترل کنن.

1 لایک

مرسی از توضیحاتت خیلی خوب راهنماییم کردی
من سعی میکنم براساس همین رودمپ برم جلو

باز اگر دوستان دیگه هم تجربه ای مشابه دارند میتونند بهمون کمک کنند

سلام دوست عزیز ببینید آموزش و یادگیری بازار کریپتو لازم است اما هیچ کس نمیتواند روند بازار کریپتور را به صورت قطعی پیش بینی کند. بخاطر اینکه پارامترهای متغیر خیلی زیاد دارد و خیلی عوامل در روند بازار تاثیر دارند . و بازار سرمایه همیشه حالت بالانس و تعادلی دارد یعنی وقتی یک نفر 1000 دلار سود می کند قطعاً نفر دیگر 1000 دلار ضرر می کند . ضمناً کنترل بازار همیشه دست اشراف و پولدار ها هستش و روند کلی بازار به نفع آنهاست . بازار بسیار خطرناک و بیرحمی هستش .

صادق جان من با قسمتی از حرفات مخالفم دست اشراف و پولدارها یعنی سرمایه داران خرد وارد نشن در صورتی که همین ادمای اشرافی و پولدار هم ی زمانی از همین موضوع عرضه و تقاضا استفاده کردن و به این نقطه رسیدن
اموزش رو کاملا باهات موافقم ولی بیشتر تاکیدم برا روانشناسی و شناخت از شخصیت خود معامله گر هستش که با شناخت کامل از خودت بشینی پشت سیستم و از بازار انتقام نخوای بگیری که بشه داستان اون 1000 دلار باختن و تقدیم کردنش به شخص پولدار

چه قد خوب توضیح دادید
میتونم ازتون بخوام که سبک خودتون به چه شکلی هست و برای اموزش تجربه تون رو در اخیتارم بذارید؟

پیشنهاد من ایچیموکو به همراه یک اسیلاتور مانند rsi هست.
بالای ار اس ای 40 یا 50 اگر از از پایین به بالا می اید بای بزن و برعکس.
خودت خسته سبک ها نکن و بیشتر با شکست خطوط و های و لوی روز قبل خیلی مهم هست .
اقای حسین موسوی ( Hossein Mousavi)در یوتیوب
این را سرچ کنید => استراتژی 10 ستاپ معاملاتی طلا با والیوم پروفایل
اندیکاتور Range Analysis - By Leviathan اموزش داده خیلی خوبه.

1 لایک

بهترین پاسخ رو من می دم جسارت نباشه خوده اساتید تو دلشون منو تصدیق خواهند کرد اول اینکه دنبال هیچ سبکی نرو هیچی نمی خواد یاد بگیری عجله هم نکن پولی که برای اموزش بدی خودش سرمایه هست بجاش هرماه ( 20 80 ) البته ایران 50 50 منظم مقداری از در امدت رو چند تا ارز بخر نه هر ارزی دنباله رو های بیت کوین تا رنک 20 قیمت ها رو به بالان نیازی نیست کاری بکنی ارز ها حتی اگه 78 درصد بریزند صبر کن بر می گردند و سقف قبلی رو رد می کنند فقط باید صبر کنی صبر اگه صبر نداشته باشی از دست میدی به گذشته نگاه کن قیمت طلا نسبت به 10 سال یا 20 سال پیش یا قیمت دلار یا سهام تسلا یا اپل و امازون فقط بالا رفتن بیت کوین رو هرسال مرگش رو اعلام می کنند ولی چی شد الان صحبت 1 میلیون دلاره نه ایران توی جهان بخاطر چاپ پول تورم هست و خواهد بود پس لازم نیست ما کار شاقی بکنیم ولی اگر می خوای فقط تریدری رو یاد بگیری بدون فکر می کنی زرنگی ولی یک زمانی میرسه که می بینی نه همچین سودی هم نکردی و سرجاتی هر سبکی یک ایرادی داره و همون بیچاره ات می کنه و به استرسش نمی ارزه بخوای همچین ریسکی کنی 24 ساعته پیگیره قیمت ها باشی زندگی تو بکن بزار جهان هم کار خودش رو بکنه

1 لایک

حتمااااا نیگاش میکنمممممم
ممنونم ازت :sparkling_heart:

1 لایک

مهدی من میخوام از چشم ی شغل بهش نیگاه کنم و به صورت حرفه ای فعالیت کنم و این هم که تو میگی خوبه ولی برای سرمایه های سنگین به نظر بهتر جواب میده تا سرمایه های کوچیک
مواففی ؟؟

برای شغل به استرسش نمی ارزه …

سبک ترید یا سبک تحلیل؟

1 لایک

اقا محمد خوبید؟
روش ها تکنیکالی از پرایس اکشن بگیرید تا الیوت و غیره
فاندامنتالی و سنتیمنتالی مثل انچین و غیره
هرجور که جنس تجربه شما تو این بازار به شما کرده و موفقیت های زیادی داشتید ازش