دوستان مبلغ پورتفولیو من در گوگل و سایر برنامه ها در مورد یک ارز باهم متفاوت هستش،
میخوام بدونم شماها چطور هستید؟
اصلا مبلغی که در پورتفولیو هست تاثیری بر قیمت ارزها داره؟منظورم در حجم بالا هستش،
اختلاف مبلغ بین پورتفولیوهای مختلف به خاطر تأخیر در بهروزرسانی قیمتها یا تفاوت در منابع اطلاعاتی هست.
مثلاً گوگل قیمت رو از یه صرافی خاص میگیره ولی اپهای دیگه از منابع مختلف استفاده میکنن. برای دقت بیشتر از سایتهایی مثل CoinMarketCap یا TradingView استفاده کن.
در مورد تأثیر پورتفولیو بر قیمت ارز:
اگه حجم خیلی بالایی داشته باشی (نهنگ باشی
)، خرید و فروشهای سنگین میتونه روی قیمت تأثیر بذاره. ولی برای اکثر افراد، مقدار دارایی شخصی تأثیری روی قیمت کلی بازار نداره.
نگران نباش، مهم پیگیری دقیق بازاره!
سلام ببینم به نظرتون ریپل روندش صعودی میشه یا اینکه نه
من چند وقت پیش به اقا رحیمم گفتم یه دوستی ۲۰ تومن ریپل میانگین ۲۲۸ هزارتومن خریده الان نمیتونه بفروشه به دلیل ضرر
ازیه طرفم ترس نگهداشتن و ضرر بیشتر مونده
لطف میکنی یه راهنمایی کنی ممنون
حقیقتا هم مال من نیست از من میخاد که نظر بدم بااینکه ضرر سنگین منو میدونه ولی میگه اشخاصی رو میشناسی بپرس واسم دمتون گرم:person_raising_hand:t2:
سلام محمد مهدی جان
ببین الان ریپل روی محدوده حمایتی خیلی مهمی تو تایم فریم ماهانه قرار داره که قبلش باز برخورد هایی به محدوده داشته و قیمت هم بهش واکنش نشون داده رشد کرده
حالا این محدوده مهم حمایتی از 1.60 الی 2 دلار هستش اگر بخواد زیر این محدوده یعنی 1.60 قرار بگیره میتونیم قیمت 1.30 رو براش در نظر بگیریم که احتمالش پایین برای روند نزولی چون از نظر فاندمنتالی ریپل خیلی قوی داره کار میکنه
با توجه به اینکه قیمت فعلا در محدوده حمایتیمون هست و همگرایی داره با اوردبلاک هفتگیمون درصد رشد قیمت خییلی بیشتره و میتونه تا 50 درصد روند خودش رو اصلاح کنه یعنی تا 2.40 الی 2.44
سلام محمدجان اگر فضولی و دخالت در جواب این پیام نباشه، فکر کنم تحلیل آقا رحیم در مورد ریپل به وقوع بپیوندد، و دورباره رشد کنه البته زمان بر خواهد بود روی ارز با دید خرید اسپات باید نگاه کرد، میان مدت شاید هم بلند مدت
سلام کاظم جان ما که جسارت نمیکنیم به اقا رحیم گل
ی دید کلی بگیره دوستمون از وضعیت ریپل
بزرگوارید محمد جان همه دوستان در اینجا برای ما عزیز هستند، خصوصا شمای بزرگوار
دمتون گرم اقا مهرداد داداش خیلی ممنون لطف میکنید واقعاً خدا به زندگی هرسه نفرتون خیروبرکت بی حد عطا کنه
یه دونه ای داداش شما همه استادین شما اقا کاظم اقا رحیم دمتون گرم
حقیقتا گفتم من ۵۱ سال سن دارم اهل دروغ نیستم ولله ریپل مال یه دوستیه برمبنای اعتماد ازمن میپرسه منم به شما اساتید میگم دمتون گرم
سلام اقا کاظم داداش ارادت زنده باشید و هنیشه پرسود و مهمتر سلامت خرد نگهدارهمه ما