استعفای گری گلستر و موقعیت خرید

به نظر حقیر با توجه به استعفای گری گلستر موقعیت خوبی برای خرید ریپل پیش آمده، یک اشاره دولت مردان آمریکا قادر است این ارز را دو برابر کند، نظریه شخصی است= سلب مسئولیت، بنده ده درصد سرمایه ام را ورود کردم

4 لایک‌کرده

اینکه گری گلستر کنار رفته، می‌تونه یه نفس راحت برای کل بازار کریپتو، مخصوصاً ریپل باشه. جنگ حقوقی ریپل با SEC یه مدت طولانی تاثیر منفی گذاشته بود، حالا شاید ورق برگرده.

3 لایک‌کرده

رفع اتهام در دادگاه و پایان پیگیری ارز ریپل ، این ارز را به سطح بالایی در بازار رمز ارزها خواهد رساند، من بر این باورم سرمایه گذاری روی این ارز ارزش ریسک را دارد

2 لایک‌کرده

اگر ریپل سقف طی ۹ روز آینده ۳ دلار و ۴ سنت را با قدرت بتواند بشکند و دوام بیاورد و خود را تثبیت کند تا ۵ دلار را خواهد دید، به نظر بنده ورود کردن به این ارز در موقعیت مناسب سودآوری خوبی خواهد داشت، پر سود باشید

2 لایک‌کرده

هر کس در این ریزش ورود کرد و پله ای خرید کرد ضرر نخواهد کرد چون یک صعود مقطعی در پیش است اگر خرید کردید طمع نکنید و به سود منطقی قانع باشید بازار بسیار نوسانی و تحت تاثیر اخبار سیاسی و دیگر خبرها است، پر سود باشید

3 لایک‌کرده

به نظر حقیر دیروز در ریزش بازار هر کس اقدام به خرید کرده تا الان هم تو سود هستش فردا ساعت ۱۰ شب به وقت تهران معلوم نیست چه اتفاقی بیافتد خبر منفی انتشار پیدا کند یا مثبت با همین سود من اقدام به فروش کردم ریسکش سخت هست، هر کسی اختیار مال خودش را دارد این یک پیشنهاد بود نه سیکنال فروش، به نظر من راه منطقی است بازار تحت تاثیر اخبار و جریانات سیاسی است و بسیار نوسانی. پرسود باشید