ارز ترامپ و ملانیا

سلام و وقت بخیر
متاسفانه به دلیل بی تجربگی ارز ترامپ و ملانیا گرفتم و الان ۱۳ تومن ضرر کردم
الان نظرتون چیه کمکم کنید
بفروشم یا منتظر رشد باشم؟؟
۱۷ تومن ملانیا گرفتم و الان ۷ تومن شده
۱۰ تومن ترامپ و الان ۷ تومن شده
متشکرم

نمی دونم کسی جواب داره بده به شما … چون مسئولیت داره از لحاظ تکنیکالی ملانیا از 8 دلار احتمال رشد داره یعنی منطقی هست برای خرید ولی کی به 8 دلار برسه کسی نمی دونه و اینم بگم ملانیا رو توی کراس طلایی 4 ساعته فقط میشه خرید اینکه دوباره 14 دلار رو می بینه یا نه کسی نمی دونه منتها یکم زمان و اینکه بیت از 90 هزار پایین نره و بالاتر از 110 بره احتمالا دوباره بتونه قیمت قبل رو ببینه در کل تحلیل نداره فقط اینکه شاید الان که حدود 2.5 دلاره کف قیمت باشه و برای کسی که مقدور هست ناچارا یک پله میانگین بزنه ارز ترامپ مهم ترین حمایتش فعلا 34 دلار هست منتها 27 و 17 و 10 هم هست شاید با خودت بگی چی شد … حتی 4 دلار احتمال داره ببینه حالا چاره چی هست من خودم با ارز فلوکی زمانی که لیست شد به این بلا گرفتار شدم وقتی تا 10 تک تومنی هفته اول رفت در برگشت رو 7 تک تومنی خریدم ریخت تا 4 و 2 و 1 تک تومنی و من نا چارا در عین نا امیدی میانگین می زدم و ماهی خیلی کم می خریدم به امید برگشتن قیمت خلاصه رفت ته چاه شد یک ریال و من که ارز های دوج وشیبا و ارزهای دیگه هم گرفته بودم اونا هم تو ضرر بودم و ماهی 2 میلیون تومن میانگین میزدم فلوکی رو 100 هزار تومن بیشتر نمیخریدم کم کم بعد 2 سال برگشت و الان از فلوکی بیشتر از دوج وشیبا توسودم حالا خود دانی من دیشب به یکی از اشنا ها ارز ملانیا رو پیشنهاد دادم و گفتم صبر کنه نیم دلار شد بخره و احتمال دادم نیم دلار بشه گفت الان چنده گفتم 14 دلار بوده الا 2.8 دلاره گفت الان می خرم ارز ترون رو تبدیل به یک دونه ملانیا کرد امروز که 2.5 دلار شده میگه تقصیر تو بود که من ملانیا خریدم من در عین حالی که داشتم از تعجب شاخ در میوردم با خنده گفتم حالا مگه چقدر خریدی یکم صبر کن اگه اگه نیم دلار شد بیشتر بخر احتمالا 14 دلار رو میبینه ولی فهمیدم من دیشب هرچی داشتم احتمالات و اینکه این ارز یک شت کوین هست رو به بنده خدامیگفتم طرف تو فاز این بود که داره ارز بانوی اول امریکا رو میخره که احتمالا 100 دلار رو میبینه در کل راهی جز صبر ندارید امیدوارم هرچه زودتر از ضرر در بیایی بازم اگه نیازی به پولی که گذاشتید نداری صبر کن و قیدشو بزن ولی نفروش تونستی میانگین بزن نتونستی فقط صبر حتی بشه 10 سنت برمیگرده ولی می دونم به حرف اسونه

1 لایک