پنج سال!
پنج سالی که پر از هیجان، استرس، یادگیری، و تجربه بود. همه چی از همون لحظهای شروع شد که برای اولین بار اسم «بیتکوین» رو از دوستم شنیدم و بهم گفت که بیا بیت کوین بخر ضرر نمیکنی!
بیت کوین اون موقع داشت سقف تاریخی ۱۵ هزار دلار رو میشکست و من … یه تازهوارد کنجکاو که تو هایپ دیوونهوار اون روزای مارکت غرق شده بودم.
پنج سال تو دنیای کریپتو: از یه جرقه تا یه مسیر هیجانانگیز
بعد از این که دوستم کلمه بیت کوین رو بهم گفت سرچم تو گوگل این بود:
“ارز دیجیتال Bitcoin”
گوگل هم مثل یه دروازه جادویی منو پرت کرد تو یه دنیای جدید. صفحهای که باز شد مربوط به خرید بیت کوین بود و پر بود از اطلاعاتی که برام مثل یه گنج ناشناخته بود. هر خطی که میخوندم، انگار یه چراغ تو ذهنم روشن میشد. یه چراغ که اشتیاقمو واسه یاد گرفتن بیشتر و بیشتر میکرد.
فهمیدن مفهوم بیت کوین اون موقع برام یه چیز مرموز و پیچیده بود. یه معمای جذاب که باید حلش میکردم. ولی خب، تو ایران همیشه داستان یه جور دیگه شروع میشه. اینجا توی ایران تقریبا همه با ترید وارد دنیای کریپتو میشن، و منم استثنا نبودم.
اولین برخوردم با یوتیوبر میلیاردر در کریپتو بهنام CryptoFace
اولین تجربه جدید من دیدن یه یوتیوبر معروف به اسم CryptoFace بود. این بشر یه چیز دیگهست! هر بار که میخواست وارد معامله بشه، حدود ۵ میلیون دلار (یعنی چیزی حدود ۴۱۵ میلیارد تومن) میذاشت وسط!
حالا فکر کن بازار یه تکون کوچیک میخورد و سرمایۀ این آدم در لحظه ۵۰۰-۶۰۰ میلیون بالا و پایین میشد.
فکرشو کن، تو یه تازهکاری. هیچ تجربهای نداری، و با همچین غولایی روبهرو میشی.
و جالب بود که اصلا طرف هیچ استرسی هم نداشت در حالی که من با هر بالا و پایین بازار انگار قلبم میخواست از جا دربیاد. ولی کمکم فهمیدم کریپتو فقط یه بازی معامله نیست؛ اینجا یه دنیا از تکنولوژی و یادگیریه.
حتی من به عنوان تقلید از این شخص یک معامله هم باهاش انجام دادم و این شد اولین سود شیرینی که من از ترید کسب کردم.
معاملم روی بیت کوین بود و اون موقع توی بایننس ترید میکردیم ( بایننس اون موقع اینقدر سختگیر نبود). اینم اسکرین نتیجه معاملم:
از اون موقع یوتیوبرهای زیادی رو دنبال کردم تا بیشتر توی این بازار یاد بگیرم نمونش:
- این تریدر آلمانی به اسم MMCrypto
- این تحلیلگر آمریکایی به اسم Benjamin Cowen
اما با گذر زمان توی این پنج سال، فهمیدم که کریپتو چیزی فراتر از ترید هست. کریپتو فقط یه بازار مالی نیست؛ اینجا یه انقلاب بزرگ تو فناوری، اقتصاد و حتی سبک زندگیه. حالا، بعد از این همه سال، هنوزم هر روز دارم چیزای جدید یاد میگیرم. از بلاکچین گرفته تا دیفای و NFT، این مسیر تمومی نداره.
همه چی با یه سرچ ساده به خاطر حرف دوستم شروع شد. ولی اون سرچ ساده، تبدیل شد به یه سفر پر از تجربه که زندگی منو عوض کرد. و راستش، حس میکنم این تازه شروع ماجراست…