چه چیزی یاد گرفتیم

سلام من باحدود 100 میلیون تومن ضرر در بازار ارز دیجیتال و کلی آموزش و تحقیق و مطالعه به این تجربه رسیدم که فقط در این بازار با خرید ارزهای اولیه متنوع و قیمت پایین سرمایه گذاری چند ساله و حدود 5ساله انجام بدم تا به سود برسم. ترید به درد نمیخوره هر چقدر هم حرفه ای باشی صرافی ها نمی‌ذارن سود کنی. والسلام

6 لایک‌کرده

داداش، خوش اومدی به دنیای کریپتو! :v: ضرر ۱۰۰ میلیونی درد داره، ولی مهم اینه که درس گرفتی. سرمایه‌گذاری بلندمدت روی پروژه‌های قوی قطعاً منطقی‌تر از ترید روزانه‌ست، ولی یادت باشه که فقط ارزهای ارزون دلیل خوبی برای خرید نیستن! تحقیق روی تیم، کاربرد و نقدینگی بازار خیلی مهمه. صرافی‌ها بازی خودشونو دارن، ولی مدیریت ریسک و استراتژی درست می‌تونه جلوی ضررای سنگین رو بگیره. امیدوارم تو این چرخه، این بار برنده باشی!

3 لایک‌کرده

سپاس از اینکه وقت گذاشتین و بررسی فرمودین. حتما از تجربه شما پند خواهم گرفت دوست من. متشکرم

مهمترین چیزی که یاد گرفتم اینکه همیشه استاپ لاس بزارم
استاپ نزاری باید یه ماراتن سنگین با چارت بدویی که باختای سنگین نصیبت میشه
اعصاب و روانتم به هم میریزه

سلام به شما دوست خوب بزرگوار شما برای آموزش چکاری کردی ایا اصلا آموزش دیدی
ممنون میشم اگر جواب بدی تا من یه پیشنهاد به شما بدم تمام ضررت رو جبران کنی

سلام به شما دوست عزیز که هم دلی میکنی با دوستمون ولی یه چیزی رو باید بگم من با طولانی مدت مخالفم
هلد باید تایم کوتاه داشته باشه الان من تحلیل میزنم میدونم به نقطه ای که میخوام برخورد میکنه ولی سود کردم ۱۰ درصد ۵درصد میبندم
ترید باید خوب بلد باشی وگرنه نمی تونی سود بگیری حتی با هلد هم اگر ترید بلد نیستی نباید بخری