دوستان سلام من حدود یکسال در این ارز معامله کردم از زمانی که ده هزار تومن بود تا الان که در خدمتتون هستم. خواستم بگم این ارز واقعا ارزش سرمایه گذاری داره فقط به شرطی که انتطار سود چند برابری نداشته باشید.الان شرایط خوبی داره و میتونید وارد بازار بشید ولی حواستون باشه که احتمال ریزش تا ده هزار تومن هم داره. دلیل این حرفم اینه که هر ارزی باید سیکل روند خودشو کامل کنه. پس حالا با این تفاسیر حتی اگر الانم قیمتش بره بالا، برای دفعات بعد حتما در زمان سرمایه گذاری دقت کنید که این ارز احتمالا تا ده هزار تومن قابلیت ریزش داره. گر سود باشید
او که با تومان معامله میکنی و قیمت را با تومان میگی نشون دهنده حرفه ای بودنت هست
سلام و ارادت
در جواب این آقا باید گفت نمیگم حرفش اشتباهه یا درسته امثال این آقا که میخواهند با سود ۲۰ درصدی همان سود کم کنند نمیتوانند هیچ وقت سودهای چند صد درصدی یا چند ۱۰۰۰ درصدی نصیبشان بشود و ترس و دلهره همش توی دلشان هست همیشه یک آبباریکه را حفظ میکند من مطمئناً آخرش ضرر میکند این ارز پامپ بشه دیگه نمیتونن سوار شن و در قیمت بالا میخرن و آخر توی دامپ مجبور میشن به ضرر بفروشن اگر امثال این شخصیتها نباشه و کسی راضی نباشه به قیمت پایین نفروشه و اگر چنانچه قیمت پایینتر آمد پله خرید کنید مطمئن باشین سود خیلی هنگفتی خواهید برد اینو نمیگم که بخرید یا بفروشید ولی مطمئن باشید تو این قیمتها خرید خیلی عالی است
من همون آقایی هستم که با تومن معامله میکنم اصلا حرفه ای نیستم اینو خودمم میدونم فقط ی نکته خدمتت عرض کنم که من با صرافی ایرانی کار میکنم و بنظرم معامله با تومن خیلی راحتتر از دلاره چون حداقل شرایط بالا و پایین شدن قیمت تومن نسبت به دلاره میشه از شرایط جامعه ایکه توش هستیم حدس زد و این خودش پوینت مثبتی است. در ضمن ممنون از پاسخ شما