یادآوری وضعیت کرونا و بازار

یادمه زمان کرونا با چند وقت پیش اونم همین داستان ریزش بود خیلیا میگفتن بیت صفر میشه همه ارزا کلاهبردارین…کاش تو طلا و خودرو…سرمایه میزاشتیم..‌خیلیا با ضرر کشیدن بیرون یا سربه سر…الان همونا اگه نگه میداشتن صدبرابر طلا و سکه میبردن همینجا…داستان اینجا و حتی همین ارزم همینه..یهو سال دیگه دوسال دیگه قیمت بالای ۳۰۰تومنه همه میگن کاش اون موقع که زیر ۳۰ بود خریده بودیم نگه میداشتیم الان پول یه خونه یا ماشین خوب داشتیم..من خودم خیلی تو ضررم ولی اون روزارو دیدم و الان حسرت اونو میخورم…اینبار نمیزارم بدون سود خوب از بازار برم.‌.میمونم پای ارزی که خریدم حتی به غلط😎

ای ول
دمت گرم
مورفین تزریق کردی
این جور پیامها حتی رویا هم باشه روحیه بخش هستن

والا ما از همون سالها که میگی شیبا و … داریم داداش ولی هیچی نشده اون موقع چند سال پیشم بعد از رشد خرید زدیم تا الان هم نگه داشتم ولی …
این توهماته که نگه داری یه خبری میشه باید حواست باشه رفت بالا بفروش اومد پایین بخر تو این بازار این و از من داشته باش تجربه من نیس سخن بزرگانه اویزه گوشت کن میدونی کی برنده است اونی که همیشه پول نقد پر شالش داره پسر خوب پول داشته باش نگاه کن بذار بزنن تو سر هم یه جا میرسه که تو بخری بیت کوین بشه ۵۰۰هزار دلار پولت نقد باشه بالاخره میاد دوباره یه جاهای که تو بخری و …این ارز و کی فکر میکرد برسه تا ۴تومن اگه پول داشتی اندازه ۳۰۰ملیون اونی که روی ۳۵خریده تو با ۳۵ملیون میخریدی همون تعداد توکن رو

موافقم :clap::clap::clap: اما فقط تا رسیدن به قیمت یک سنت ؛ در کنار شما هستم .