واکنش به توییت داگز و ضرر

دوستان داستان این واریز شناسه دار تو صرافی های ایرانی چجوریه؟
یه شماره شبا داده یه کد ملی که به عنوان شناسه واریز هستش.
از داخل شعبه بانک باید واریز کنیم تا اینجا اوکی ولی پشتیبانی جواب نمیده و اینکه هیچ گزینه ایی نداره که وقتی پرداخت کردی بهشون اطلاع بدی، آیا خودشون متوجه میشن؟؟
کسی اگه اطلاع جامع و کامل داره توضیح بده و اینکه آیا خودتون انجام دادید تا حالا ؟

واریز شناسه دار هم از طریق همراه بانک هم مراجعه حضوری میشه انجام داد از طریق پایا در ساعت های خواص به حسابت در صرافی واریز میشه نیاز نیست اطلاع بدی اگه بعد 24 ساعت به حساب واریز نشد مدارک و برای پشتیبانی ارسال کن

درسته ولی باید از همون حسابی که تو صرافی دادی شبا انجام بدی هیچ موردی هم نداره من زدم طبق سیکل پایا میشینه

با نرم افزار همراه بانک میتونی انجام بدی . شناسه واریز هم کد ملی هست که صرافی از روی اون متوجه میشه و حسابتو شارژ میکنه

نياز به بانك رفتن نداره،با همراه بانك به همون شماره شبا واريز كنيد و شماره شناسه اي هم كه بهت داده درست وارد كن اتومات بعد چند ساعت به حسابت تو صرافي واريز ميشه

شماره ملی خودت باشه آنها متوجه میشوند اگر شماره ملی اشتباه بزنی برگشت میخورد

سلام شماره تماس بزار تا راهنمایت کنم

شناسه واریز .مشخص می‌کنه که برای مشاهده..هرکس شناسه واریز داره.که تو بانک حتما باید وارد کنه تا مشخص بشه

با گوشی فقط از آپ بانکی که داری در فیلد اختیاری کد ملتی رو بزن و بقیه راه

بعضی همراه بانکا شناسه نمیخوان میخوای خیالت راحتتر باشه برو بانک توی سیکل پایا میشینه ب حسابت

ماکه نتونستیم واریز کنیم اخه صفحه همراه بانک چیزی بنام شناسه نوشته نشده شبای خودم هست مال صرافی هست ولی شناسه نیست