اینم از بیت کوین که صابش داره کم کم پیدا میشه.
( طبق اخبار : صرافی کوین بیس یه رد پاهایی از ساتوشی جدیدا پیدا کرده ).
اقا بابک من کم کم دارم به کارتون سیمپسون ها ، راجب بیت کوین معتقد تر میشم.
طبق پیش بینی اونا در سال ۲۰۲۵ به باااالاترین قیمت میرسه و در سال ۲۰۲۶ به یک دلار سقوط میکنه و تمام کسایی که فکر میکردن ثروتمندن بیکباره فقیر خواهند شد و اوضاع دنیا ارز بهم خواهد ریخت.
توی کارتون در سال ۲۰۲۵ بیت به ی دلار میرسه نه در سال ۲۰۲۶
از طرفی هم آگه قرار باش آینده رو پیش بینی کنند که ی فاجعه است
ی چند تا سکانس درست از آب در اومده
قرار نیست هر چیزی که تو کارتون بوده به واقعیت بیافته
در ۲۰۲۵ به عالی ترین رشد میرسه و حالا در اواخر سال یا اوایل ۲۰۲۶ با کله سقوط میکنه.
یعنی نصفی از مردم دنیا که صبح از خواب بلند شدند خواهند دید که حالا یا ساتوشی پیدا شده یا حالا یه اتفاقاتی مثل فروش گسترده دولت ها یا اشخاص مهم رخ داده و…
این شوک، باعث فروش گسترده مردم عادی هم خواهد شد، و در کنار این عوامل ، هی اخبار های نا امید کننده پشت سر هم شنیده خواهند شد …
و ۱ دلار .
بیت و اتریوم تفاوت های نا محسوس زیادی دارن و این عامل میشه که این اتفاق بیوفته.
بیت کوین از اول نا شناس بوده و هست تا الان ( ولی من نظرم اینه بنا به دلایلی عمدا ناشناس نگهداشته شده ) و این به صورت روانی ،پشتیبان غیر متمرکز بودنشه.
چون ذهنیت ها به بیت فرق داره ، ذهنیت های عموم اینه که اگر ساتوشی پیدا بشه ، دولت ها سوارش میشن و کنترلش میکنن و اگر کنترل بشه یعنی فلج شدن بیت و…
همیشه فراماسون ها نشانه ها رو با صورت رمز یا هر شکلی که صلاح بدونن میدن به مردم.
و این نشانه دادن ها علت داره، شاید کسایی بیان بگن اقا این فراماسون ها چرا باید کد بدن ، وقتی به راحتی دارن کنترل میکنن؟؟
در جواب میتونم فقط اینو بگم که ، فراماسون ها بیشتر از عقل یک شخص عادی و اعتقاداتش ، معتقدن…
معتقد به قوانین هستی و به زبون خودمون به (کارما).
اونا میدونن که اگه عملی رو انجام بدن که به ضرر بشریت باشه و اگاهی ندن در مقابل عملشون ، ( کارما ) پدرشونو درمیاره و میزنتشون به زمین گرم…
حالا هم به نظر من احتیاط شرط عقله، در سال ۲۰۲۵ در مورد بیت زیاد نباید حساسیت و یا هیجان زیادی نشون بدیم ،چون از قبل کد هایی رو ساختن و نشون دادن.
خب حرف اصلی اینه دیگه، همیشه نشانه های مهم رو میذارن جلو چشم که اصلا دیده نشه.
موضوع قسمت ناخوداگاه انسان هاست …
انسان در روند زندگی کردن و بزرگ شدنش جوری یاد گرفته که کارای مهم و یا جواب های مهم حتما در پنهان ترین جلی ممکن میتونه باشه . پس اگه مهمترین جواب ها یا امورات رو اگه به راحتی قرار بدی جلوش ، اصلا توجه نمیکنه و یا اگرم ببینه فکر میکنه فیکه و قابل اعتماد نیست.
کارتون سیمپسون ها که به پیشگویی اینده معروفه، یه قسمتی درست کرده بود که نشون میده بیت کوین در سال ۲۰۲۵ به بالاترین رقم میرسه ( احتمالا یک میلیون دلار )
و بعد نشون میده که خیلی سریع جوری سقوط میکنه که همه از ترسشون هرچی دارن رو میفروشن که بیشتر ضرر نکنن و این بیت در نهایت به یک دلار سقوط میکنه.