انشاالله قرارداد شیبا با کشور امارات بتونه شیبا و کل کریپتو رو
نجات بده
خبرهای خوبی از شیخ امارات و ریس انرژی شون میاد
توکل بر خدا
انشاالله قرارداد شیبا با کشور امارات بتونه شیبا و کل کریپتو رو
نجات بده
خبرهای خوبی از شیخ امارات و ریس انرژی شون میاد
توکل بر خدا
امارات پارسال ۸۰۰ میلیارد دلار صادرات داشته
این همه ارز خوب ،چرا چسبیدی به شیبا،بدترین ارز مارکته،برو با فارت کوین سه تا نوسان ۵۰ درصدی تو یه هفته بگیر ضررتو جبران کن
داداش چقدر شیبا مگه داری این همه تبلیغ میکنه، خرید ما یه درصدم تاثیر نداره، من خودم treat رو خریدم شیبا بره بالا چند برابر رشد میکنه اما قرار نیست هی جار بزنی شاید افت شدیدی کرد و یه نفرم که تحت تاثیر حرف تو بدبخت بشه، یه انسانه اینو بفهم تا مرز خود ک. شی هم میره، پس اگه خریدی زیاد مانور نده
عربها شعورشون به این چیزا قد نمیده .خیلی دلت به امید این تازه بدوران رسیده ها خوش نکن
هرروز اینجا تبلیغ کردی شیبا میشه ۱دلار خیلی ها هم مثل خودم خرید زدیم الان ۱۰ میلیونم شده ۳تومن اگه برنگرده نفرین خیلی ها پشتت هست
این دفعه فرق میکنه خودم شیبا اصلا نگاه نمیکردم ولی خبرهایی هست تقریباً تا پروژه هم زمان داره در آینده اگر خواستی بری دبی دیگه دلار نبر شیبا داشته باشی کفایت میکنه اینم بگم منظورم همین فردا نیست حداقل ۶ ماه ولی میارزه
یا نه استاد کون چو تنگ
یا نه کون چو تانگ
پوله کجاست فکر کردی تو خزانه امارات خیر این پول توی شرکتهای چند ملیتی هست البته یه مقداری دبی خرج میشه تا برجهای ترامپ ساخته بشه البته همه جا همینه میدونی چی میگم همه جا تمام پولهای دنیا توی یک خیابانه به اسم والاستریت
شیخ امارات مث من شما بی کاره یابی پول بیاد درباره ارز صحبت کنه مائیم روز به روز بدبخت تر از روزهای گذشته برای ما ۵۰۰ دلار آرزوست