چرخه آلت سیزن

سلام دوستان خسته نباشید..آن چند ساله تو بازار ارز هستم اما حرف بعضی ازکارشناسان رو درک نمیکنم مگه چرخه هر چهارسال یکبار نیست؟؟چرا امسال میگن آلت سیزن هست ؟؟از زمستون میگفتن شروع میشه و اول سال۲۰۲۵ هست در صورتی که من همه سایت ها و صرافی ها رو زیر و رو کردم و چارت و نمودار نگاه کردم زدم از ابتدا یعنی سال ۲۰۱۶ ..بولران و آلت سیزن و بالا رفتن بیت کوین و آلت کوین ها از فوریه و آوریل یعنی اسفند و فروردین سال ۲۰۱۷ شروع و تا یکسال ادامه داشت و اوجش فوریه و اسفند سال ۲۰۱۸ بود بولران بعدی هم از اسفند و فوریه سال ۲۰۲۱شروع و تا یکسال بعد ادامه داشت که اوجش همون ژانویه و فوریه سال ۲۰۲۲ بود خوب اگه طبق همین چرخه بریم امسال هم الان فوریه هستیم آلت سیزن و ارزها کم کم بالا میرن اما اوجش زمستان یعنی ژانویه و فوریه۲۰۲۵ بهمن و اسفند۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵هست ..برید خودتون چارت اتریوم و بقیه ارزها رو از اول نگاه کنید نگید دروغ میگم ..پس اوج بولران ۸ سال قبل حدودا ژانویه و اوایل ۲۰۱۸)(زمستان۱۳۹۶وعید۱۳۹۷)و همچنین بولران دوم سال زمستان ژانویه و فوریه و آوریل سال ۲۰۲۲)(زمستان ۱۴۰۰وفروردین ۱۴۰۱)و اگر همین چرخه ادامه داشته باشه میشه(زمستان ژانویه و فوریه ۲۰۲۶)(یعنی بهمن و اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵)در کل برید نگاه کنید چارت ها رو بزنید روی اوج اون سال بعد چهارسال چهارسال که حساب کنید به حرف من می‌رسید…من فکر میکنم کارشناسان الان یک سال دارن زودتر میگن درسته از الان میره بالا ارزها اما اوجش از پاییز ۲۰۲۵ َشروع میشه و اوجش اوایل سال ۲۰۲۶ هست..ببخشید سرتون رو درد آوردم اما یک هفته رفتم تحلیل کردم و خیلی زیر و رو کردم گفتم به شماها بگم شمام برید دقیق نگاه کنید ..انشالا که همه هموطن هام سود کنن..در کل از الان بخرید و اوج آن یعنی آخر پاییز و اول زمستان سال دیگه درو کنید و برداشت با برید تا سه سال دیگه یاحق

دوست عزیز شروعش از اسفند ۲۰۱۶ بوده و پایانش اسفند وفروردین ۲۰۱۷ حالا شما چهار سال چهارسال از شروعش برو جلو

دقیقا منم همچین چیزی دیدم…آلت شیزین آخرای 2025