آقا بازار دو جهت داره چشماتم ببندی و یک طرفو انتخاب کنی ۵۰ درصد درست در میاد !
پس حرف نصف تحلیل گرای اینجا درسته همیشه.
باور کنید خیلی این نمودار ها رو بررسی کردم.
یعنی قیمت بیت کوین به یک پوزیشن لانگ یا شورت بنده فقط کافیه یک نفر بیشتر از هر سمتی باز کنه همونجا بازار برعکس میشه.
حالا تو بگو بیا تعرفه بیا بگو شاخص بیکاری بیا بگو تعرفه چین بیا همه اخبارو برسسی کن.
به جا همه اینا ببین مردم بیشتر به کدوم سمت متمایلن و فکر عمومی کجاس برعکسش بزن اکثرا سود می کنی.
سلام.این قضیه رو که گفتین پوزیشن بندی،از کدوم سایت یا آپ میشه دید؟
پیرو همین پستی ک گذاشتم خودم دیشب دیدم همه میگن میریزه.
پوزیشن لانگ گرفتن ۲۰۰ دلار سود کردم.
باور کنید اگر پوزیشن شورت زیاد باشه ترامپ بیاد بگه من بیت کوین رو قبول ندارم باز بیت کوین میره بالا.
اخبار هیچ جایی تو این بازار نداره مگر زمانی ک اخبار سمت اون طرفی باشه که بیت کوین بخواد لیکویید کنه.
سلام. پوزیشن بندی رو کجا میشه دید؟
مرد مومن اینجا شرکت ها و سازمان و مردم عادی رقابت میکنن بیشترین پول ما ل سازمان های خرد یاعوام هستش بفمهم
تکنیکال همیشه تو کریپتو جواب میده روزانه 50ملیارد دلار پول بالا و پایین میشه فقط روی بیت کوین هیچ نهایتش یک ملیارد پول یادومال یک دولت باشه بقیه عوام و سازمان های خرد هستن به عنوان کسی که هفت سال توی این بازارم میگم پایین اکشن واسمارت مانی یا ict همیشه جواب میده روی بیت کوین فاند امتنال روند هارو قوی ترمیکنه
اره اون ریزش های ۳ ۴ دقیقه ای که ۱۰ هزار تا میریزه یا اون کندل های یک دقیقه ای که ۳ ۴ هزار تا یالا میره هم کار مردم و عوام و شرکت های خورد هست که با هم هماهنگ می کنن در یک دقیقه بفروشن
یا بخرن
عقل ک نیست جان در عذاب هست ک میگن شمایی.
مگه پنالتی که ۵۰ ۵۰ باشه؟