بخونید دوستان.
پوزیشن شورت می دونید یعنی چی ؟
یعنی من خریدار بیت کوین در قسمت ۱۱۰ ۱۲۰ و ۱۳۰ و … هزار هستم.
اون کسی ک پوز شورت میگیره فکر می کنه بیت دیگه ازین بالاتر نمیره .
ولی در اصل همون آدم شده خریدار بیت کوین در قیمت بالاتر .
هر عددی لیکوییدیتون باشه یعنی توی اون قیمت دارید بیت کوین می خرید. دقیقا ضد طرز فکر خودتون
میگید ۱۰۰ هزار گرونه ولی اگه به ۱۳۰ برسه تو ۱۳۰ دارید می خرید.
پس نگید بیت کوین بالاتر نمیره.
همه می دونن بیت کوین ارزشش اصلاااا ۱۰۰ هزار نیست ولی ازونور تا آدم احمق پوزیشن شورت گیر هست اون سیستم هم محاسبه می کنه که چقدر میتونه بفروشه اون بالا و لیکویید کنه و میره.
فکر کردید چطوری به این قیمت رسیده و سودهای شما از حیب کی اومده ؟
تمام اون کسایی که میگفتن از ۷۵ بالا نمیره و شورت بستن تو همین قیمت ها شدن خریدار و لیکویید شدن.
جواد خیابانی کریپتو…
این پوزیشن شورته ،یعنی خلاف لانگ
اگه لانگ باشه پس دیگه شورت نیس
در نتیجه چون فردا سه شنبس پس خود ما امروز باعث میشیم که فردا موقعیت شورت مردم لیکویید شه و اگه سال دیگه بیت بشه ۲۰۰ هزار ما بردیمش بالا وگرنه قیمتش ۲۰۰ سنته
جمع کنین کاسه کوزه چرت و پرتارو..
بیت کوین شاید تا 200 کا بره بالا اما یک سقوط بیست هزار دلاری رو در پیش رو داره، البته امیدوارم سقوط نکنه
اول برو چندتا کتاب بخون درمورد ترید سبک های معاملاتی تطبیق بده به نمودار بعد متوجه میشی کل بازار براساس تکنیکال بالا وپایین میشه من خودم به عنوان یک تریدر تا حالا برایند تریدم مثبت بوده غول هولد کردن خوردم در هولد یااسپات میم کوین والت کوین ضررکردم قبلا چند میم کوین خریدم تا 10,برابر شدن کل سرمایمو روی میم کوین ها گذاشتم ضررکردم ولی فیوچرز روی بیت کوین تکنیکال خوب جواب میده از فارکس بهتر جواب میده البته روی میم کوین ها یا ارزهای پایین اصلا فیوچرز نزنید بهتره
واقعا یکی از حق ترین کامنت ها بود ایولا لایک داری به مولا
تویی که هیچی از لانگ و شورت نمیدونی زر نزن بیسواد