احتمال لیست شدن ارز در بایننس و حمایت ترامپ

من خیلی وقت تو این ارزها هستم فقط هم ضرر کردم😅
خیلی وقتا تو همین ارزها پولدار شدم ولی فقط مجازی چون بیرون نکشیدم و اخرش با چند تا عوض کردن ارز پولمو از بین بردم
میخوام ی واقعیت بگم سال اولی که همین شیبا اومدن تو هیچ صرافی نبود باید تو کیف پول ها سواپ میکردی که بخری
سال ۹۹یکی از دوستام میگفت بیا یک میلیون بخریم واقعیتش ی میلیونم برام نه که زیاد بود ولی خیلی ارزش داشت دوستم خرید و بعد از تقریبا ی ماه ۱۰میلیون فروختش کلی سرخوش بود چه سودی کرده
ی آشنا دیگمون ۸۰۰هزار خریدو بعد چند ماه ۵۰میلیون فروختش فکر میکرد بهترین قمار زندگیشو زده دریغ از اینکه چه فرصتی رو از دست داده.
همین آشنا برا همیشه ی فرصت ۲میلیاردی و از دست داد فقط برا چند ماه صبر دیگه و همیشه میگه چقد اشتباه کردم
البته اون زمان بجز دوج هیچ شت کوینی وجود نداشت به اون معنا همه دم از کاردانو ،بی ان بی،نیر،اتریوم…میزند هر کسی شیبا نمیخرید …
اینا رو گفتم که گاهی وقتا شانس های بزرگی وجود داره که ما به راه های مختلف تو مراحل زندیگیون اونا رو نمیبینم و شایدم پیش میاد ولی پسش میزنیم
تو این روزهای تاریک و بی امید شاااااید با صبر این شیبا خیلی ها رو نجات بده خیلی ها که امیدوارن بهش
خدا کنه نتیجه صبر خوشحالی تموم هولدراش باش.
صبر…..

من همون موقع تو صرافی هات بیت با یک میلیون هشتصد شیبا خریدم موقع پامپش صرافی هک شد و از دسترس خارج شد(البته خداروشکر وگرنه زود میفروختم) بعد از اینکه خوب رشد کرد صرافی باز شد و پولم تا یک میلیارو دویست رفته بود ولی من تو نهصد میلیون فروختم همه رو و رفتم خونه خریدم بهترین شانس زندگیم بود همیشه شاکر خدا هستم بابت این اتفاق