نگرانی‌ها در مورد وضعیت ارز په په2 و توصیه‌هایی برای نگهداری

دوستان عزیز به حرف سم پاشها گوش ندید، په په۲ تو این هفته رشد با شیب ملایم و گاهی روزها رنج خواهد بود ، ولی از هفته ی آینده رشد اصلیش شروع میشه ، شماها که طاقت آوردید این یک هفته ی دیگه رو طاقت بیارید اگر غیر از این شد که من گفتم بعد اگه خواستید بفروشید ، گردانندگان این ارز دارن ذره ذره جمعش میکنن و با این رنج زدن ها تا میتونن همه رو خسته میکنند تا بفروشند و اگر توجه کنید به سم پاشها ، متوجه خواهید شد که این مدت بشدت فعال شدن که به گردانندگان کمک کنند تا به هدفشون برسند ، اصلأ خودتون تحلیل کنید و کار به حرف هیچکس نداشته باشید ، کندل های روزانه رو نگاه کنید خودتون متوجه میشید که روند تغییر کرده و ذره ذره در حال صعودی شدن هست ، دوستانه دارم بهتون میگم این هفته رو طاقت بیارید و از هفته ی آینده سوپرایز خواهید شد ، بنده گفتم تا عید حداقل ۱۵۰۰درصد رشد میکنه ، کلی بهم حمله کردند ، اشکال نداره زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد ، اونهایی که طاقت آوردن و نفروختند به حرف من خواهند رسید ، آلت سیزن نزدیک هست حیف نیست که این ارز رو با این قیمتها بفروشید؟ لطفاً کمی تفکر کنید و به حرفهای منفی بافان و سم پاشها توجه نکنید :folded_hands: ، پرسود باشید هموطنان :rose: ارادتمندان مصطفی :rose:

اگه نشد بفروشن اگه نشد باید سرتو بکنی تو ..ن نت

داداش یه گروه بزن دیگ بابا این جا والاه جای من نیست