دوستان انشالله همتون در این بازار سود خوبی کنید و حاصل صبر خودتون رو بگیرید.
فرقی نداره شیبا خریدین یا بیت یا اتر یا هر ارز دیگری
انشاالله خیره
ولی به عنوان یه برادر بهتون نصیحت میکنم بخشی از سودتون رو حتما در مناطقی مثل نوشهر و امثالهم
که فاصله ی دریا با جنگل کم میشه و زمین کمتر ه
سرمایه گذاری کنید
دقیقا ۵ سال پیش زمین در چلندر نوشهر بود متری ۱ م ولی الان
متری حداقل ۷۰ م
۵ سال دیگه هم میشه ۳۰۰م
یکی از ویلاهای علی دایی و کاخ ویلای ریاست جمهوری هم اونجاست.
اگر تونستید از سیسنگان تا نوشهر بهترین جا برای خرید ملکه
خبر دارم چه کله گنده هایی دارنند سرمایه گذاری میکنند.
چون یه عزیزی منو هشیار کرد و منم سود کردم
وظیفه دونستم بگم
موفق باشید.
من اصالتن بچه اونجام حرفت درستع ولی مردم باید توان خرید داشته باشن
اخه برادر من اکثر اونایی که اومدن اینجا سرمایشون زیر یک ملیارد و۵۰۰ ملیونه اونیم که داره بیشتر از اینا تو این بازار سرمایه گذاری نمیکنه در نتیجه با این رقم پول مگه میشه اونجاها زمین گرفت.بنابراین من فکر میکنم شما هدفت فقط تبلیغاته شایدم خودتون اونجا زمین دارید وبا این کارت میخوای اسم اونا را بندازی سر زبونا که قیمتش بکشه بالا .
پس بنابراین فکر میکنم به جای اینکه بیایم اینجا زمین تبلیغ کنیم .اگه تحلیلی یا چیز جدیدی یا ارز خوبی که قراره سود بده را میدونیم اینجا به اشتراک بزاریم تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن به نظرم این بهتره.یاحق
میخوان ایران رو بمببارون بکنند. هیچ خری الان تو مرکز شهر هم پولش رو قفل در و دیوار نمیکنه، چه برسه تو جنگل بی صاحب و بی قانون هزار صاحب براش پیدا میشه
خیلی ها رو میشناسم که رقم های ده ها میلیارد ی هم تتر و هم بیت و دیگر ارزها رو خریدنند جسارتا بنده خودم فقط یک آپارتمان رو زدم تو شیبا
و با خرید فلوکی و trog
حدود ۱۷/۵ میلیارد سرمایه رو زدم تو کریپتو
البته منم پشت دست چند بزرگ دارم جلو میرم توکل بر خدا
سعی کنیم حسود نباشیم و اگر کسی خوب دیگران را بخواهد خداوند نیز خوب کند کار و کسب را و برعکس
بیدار شو سرویس مدرست اومده:grin:![]()
![]()