ریپل بیشتر رشد میکنه ؟

ریپل بیشر رشد میکند یا خیر ؟

2 لایک‌کرده

ریپل در آستانه رشدی بزرگ است در کوتاه مدت تا ۵ دلار و در بلند مدت خیلی بیشتر، این نظریه شخصی بنده از اخبار مربوط به ریپل و برداشت این حقیر است، خودتان هم تحقیق کنید، این نظریه= سلب مسئولیت، موفق و پرسود باشی

4 لایک‌کرده

سلام
یک پیشنهاد بزرگ اگر پول اضافه دارید حتما ریپل رو در کیف پول خودتون داشته باشید این پیشنهاد پیشنهاد بلند مدت هست اصلا بهش دست نزنید
خرید این ارز در قیمت های خوب با خودتون
موفق باشید

1 لایک

سلام اقا مجید حرف خیلی عالیه ریپل حتما یک مقدار داخل کیف پول خودتون نگه دارید
اصلا نفروشید
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم

1 لایک

سلام، آقا مهرداد و آقا رحیم عزیز، شما که کار پشته تر از دیگران در این بازار هستید، یک لطفی در حق دوستان این گروه بکنید، تو این گروه با تحلیل های عالی و به جایی که دارید سیگنال خرید و فروش هم بدهید، هیچ مسئولیتی هم گردن شما بزرگواران نیست، هر کسی خواست با سیگنال شما خرید و فروش کنه اگر هم نخواست نکنه، مسئولیتش هم با خودشون، اگر این کار را بکنید لطف زیادی در حق ما کردید، لطفا حد ورود به خرید و فروش را هم بگید، البته جسارت نباشه این یک پیشنهاد دوستانه بود، قصد سوء استفاده ندارم، اختیار با خود شما بزرگوران، برقرار و سلامت باشید

1 لایک

ببخشید بنده اسم آقا مجید بزرگوار را هم جا انداختم، این پیشنهاد هم به این بزگوار می کنم، ارادتمند

1 لایک

سلام یه پیغام داخل کانال گذاشتم به خدا منم هدف همینه که خیرم به همه برسه
سه تحلیل گر دیدی جدید گذاشتم قرار همین کار و انجام بدم

ولی از ریپل غافل نشید حتما مقداری بخرید
ضرر نمی کنید فقط نفروشید

بله درست می فرمایید، بنده نصف سرمایه ام ریپل هست به امید سود در آینده ممنون

1 لایک

نصف خیلیه خوبه فقط نفروش اگر هم سرمایه نیاز داشتی حتما یک مقدار نگه دار این حرف برای زمان طولانی هست برای فردا پسفردا منظورم نبود
انشالله پر سود باشی

1 لایک

قبلا خریده بودم رو ۳ دلار ۱۱ سنت فعلا قصد فروش ندارم چون تو ضدر هستم، تشکر

1 لایک

خیلی بالا خریدی ولی اگر تو سود بودی که حتما تو سود میری مقداری نگه دار ببین چند بار تاکید کردم پر سود باشی راستی بیا داخل گروه
یه پیغام گداشتم سه تحلیل گر من اونجا میخوام سیگنال بدم

سلام، لینک گروهتون رو لطف می کنی، بله متاسفانه در زمانی خریدم که قیمت بالا بود، مقداری هم دات ( پولکادات خریدم ۶ دلار و ۱۱ سنت، ولی صبرم زیاده منتظرم سود دهی بدهد بفروشم

با ما باشی متوجه میشی صبر خوبه ولی یه تریدر زیاد دنبال صبر ایوب نیست باید زود بازده باشه
این تو همه زمینه های کاری جواب میده

1 لایک

گروه ما داخل همین برنامه است
داخل پیام سه تحلیلگر بیاید گروه تشکیل دادیم

2 لایک‌کرده

سلام، تشکر بابت راهنمایی و زحمت بی چشم داشت شما، سلامت و تندرست باشید

1 لایک