درود بر آقا بابک که نه دیدمش و نه میشناسمش ،با حرف ایشون هم خرید نکردم … ولی به شخصه معتقدم که به این صفحه شخصیت داده.
سلام اقا یاور عزیز
شخصیت شما و اعضای گروه این نعمت رو به این گروه داده:hand_with_fingers_splayed:![]()
دوست عزیز سلام اگه میشه یه تحلیل کامل درمورد ارز بیبی ایلان بیان کنید که این ارز قابل سرمایهگذاری هست یا نه باتشکر
آقا بابک میشه در مورد آلت سیزن یه تحلیل بدید؟
آیا قراره اتفاق بیوفته؟
نزدیکیم بهش یا نه؟
ایشون به صفحه شخصیت دادن؟!!
اصلا میفهمین چی میگین؟ مرزهای پاچه خاری روجابجا کردین.
البته الان دیگه مطمئن شدم شما یک تیم هستین.
امیدوارم حال شما خوب باشد. من میخواهم در مورد موضوعی با شما صحبت کنم که فکر میکنم برای هر دوی ما مهم است. اخیراً متوجه شدم که در برخی مواقع وقتی نظرات یا پیشنهادات مخالفی مطرح میشود، شما به جای گوش دادن و بررسی آنها، سریعاً در موضع دفاعی قرار میگیرید و گاهی اوقات حتی بدون در نظر گرفتن دیدگاههای دیگران، بر موضع خود پافشاری میکنید.
من به عنوان کسی که برای شما و رابطهمان ارزش قائل هستم، فکر میکنم که اگر کمی بیشتر به نظرات دیگران گوش دهید و سعی کنید دیدگاههای مختلف را درک کنید، نه تنها ارتباطات بهتری برقرار خواهید کرد، بلکه میتوانید تصمیمات بهتری نیز بگیرید. من مطمئنم که شما فردی بااستعداد و توانمند هستید و اگر این موضوع را بهبود بخشید، میتوانید به فردی حتی مؤثرتر تبدیل شوید.
من معتقدم که همکاری و تعامل سازنده بین اعضای گروه میتواند به نتایج فوقالعادهای منجر شود. همچنین، بسیار علاقهمندم تا از تجربیات و دانش دیگر اعضای گروه نیز بیاموزم و با هم به راهحلهای خلاقانه و مؤثر برسیم.