سلام خدمت دوستان گرامی ، به نظر من امشب تا ساعت سه ونیم شب که کندل روزانه بسته میشه یه کوچولو رشد کنه، اگر هم امشب رشد نکرد بجاش فردا جبرانش میکنه ، چون macd دیشب اولین شمع سبز که نشانه ی صعود هست رو بسته ، و اگر اتفاق خاصی نیفته و اوضاع عادی پیش بره په په۲ طبق تحلیل قبلی بنده این هفته با یک شیب ملایم رشد میکنه و از هفته ی آینده رشد اصلیش شروع میشه ، موفق و پرسود باشید هموطنان عزیز
سلام.آقا مصطفی تو تویتر یک تصویر از پیه ۲ گذاشتند تو تصویر ایلان ماسک هم هست که شماره ۱۵ رو لباس پیه زده شده به نظرتون این میتونه باعث رشد بشه
به ن نت رو ساییدم تو چقدر رو داری چند جور حرف میزنی
یک ساله تیمش برای خالی کردن جیب مردم ازاین کاریکاتورها میکشن مخصوصا تازه وارد ها که از هیچی خبرندارن تله هست
چرا از رو نمیرن واقعا
سلام مهران جان، بنده در مورد این گونه تصاویر تبلیغاتی نظری ندارم ، ولی از لحاظ تکنیکالی په په۲ از هفته ی آینده رشد اصلیش شروع میشه ، شاید اون عدد ۱۵ که میگی روی لباس په په۲ زده نشانه ی پامپ په په۲ در پانزدهم فوریه باشه، ولی روی این چیزها نمیشه حساب کرد ، از لحاظ تکنیکالی دیروز روند په په۲ تغییر کرده و یواش یواش باید رشد کنه ، من بارها گفتم په په۲ تا عید حداقل ۱۵۰۰درصد رشد خواهد کرد. پرسود باشید هموطنان عزیز
مفید مختصر هزار لایک