بیت کوین میره تا ۶ سنت و صعود بیت

در آینده ی نه چندان دور ، 1000x از رگ گردن بهتون نزدیک تره انشاالله…
قیمت در حال حاضر 8 صفر 15 به تاریخ 23 بهمن ماه 403
قیمت طلایی ورود به ارز 9 صفر 9 و 8

دکتر بلگوش ( تحلیلگر بازارهای مالی ایران و جهان )

با کدوم تحلیل این حرفو میگی

مطمن باش روزی شما هم به نقطه تسلیم می رسین و باحسرت و پشیمونی از این باتلاق قمار خواهی رفت.. و باید از نقطه صغر دوباره شروع به مار و کاسبی کنی.. فعلا مونده به اون نقطه برسی.. من پنج ساله تو این باتلاق هستم هر چی سرمایه اوردم تو این باتلاق و هر چی تو این باتلاق بذست اوردم همشو دوباره از دست دادم… اگه با سرمایه که وارد این باتلاق کردم پنج سال پیش طلا یا زمین میخریدم… الان میلیاردر بودم… هم عمرم تلف شد و هم سرمایه ام از بین رفت الان با این پولی که برام مونده یه موتور نمیتونم بخرم… در حالی که پنج سال پیش من بالای یه میلیارد پول وارد کردم… همش پودر شد رفت… هاوینگ بیت کوین اتفاق افتاد…ترامپ امد… نرخ بهره کاهش پیدا کرد.. ایلان ماسک اومد.. باز الت سیزن اتفاق نیفتاد که هبچ.. کل ارزها هم هفتاد درصد ریزش کردن… خلاصه به نقطه نامیدی حسرت و پشیمونی رسیدم و من تسلیم شد…با خودم عهد بستم تا بیست فروردین صبر می کنم.. اگه ارزهام توکن خوردن که خوب اگه به خر قیمتی باشه تا بیست فروردین از این باتلاق قمار خارج میشم… و همه صرافی های ایرانی و خارجی رو حذف خواهم کرد و میرم دنبال کاسبی حلال و بدرد بخور
این خلاصه تجربه من از این باتلاق بود تا درس عبرت بشه ب ای کسانی که وارد نشدن یا وارد شدن و مثه من گیر افتادن
امیدوارم همگی به موفقیت برسین

داداش ۵ سال پیش شما اگر تو رشت میومدی سوییت میخرید دونه ای بود ۷۰ تومن الان میلیاردر بود خوب اشتباه خودت اخه این حجم از پول برای اینکار .من خودم بازی نات کویین رو انجام دادم ۲۷ میلیون از اونجا بردم ک اونم ۵ میلیونش تو ارز بقیشو برداشتم قسط دادم هفته ای ۱۰۰ هزار تومن میخرم اونم اضافه پولم شما رفتی اصل پولتو اوردی اشتباه کردی

من اون موقع تازه کار بودم اولش که وارد شدم سود عالی کردم.. بعدچند مرحله سود کردن… هر چی داشتم وارد کردم…بعدا یهو بیت کوین ریزش کرد از 69 اومد 14 هزار… تمام سرمایه خودم و سودی که کرده بودم پودر شد… الانم هم ارزهام موندن.. ولی تکون نمی خورن.. اون موقع ارز خریدم قیمت 8 دلار.. 6 دلار.. الان.. قیمتش 40 سنته… خلاصه به این نتیجه رسیدم این به باتلاقه شبیه بورس ایران… هیچ وقت به نتبجه نمی رسین.. فقط پول و عمرتون اسیر یه مشت ادم دزد پشت صحنه است… چون این ارزها پشت صحنه با هوش مصنوعی دستکاری میشه هذفشون هم فقط خوردن مال مردمه… به خدا این یه نوع باتلاقه فقط کشورهای حهان سومی و فقطر وارد این باتلاق میشن تو اروپا اصلا حزف از کریپتو برنی تعجب می کنند… اصلا بگی من سرمایه چند صد دلار وارد این قمار خونه کردم… بخدا به عقلت شک می کنند… باخودشون فکر می کنند… طرف دیوانه است یا عقلش کمه
چون اونا میفهمن که کلاهبرداریه