ایلان ماسک و دوج کوین/بیبی دوج

ی پله فروختید روی ۱۳۰ یا منتظر ۱۴۰ یا ۱۶۰ یا ۱۹۰ یا ۲۹۰ موندید بازم؟
ما که عاشق این رنج زدناییم هر چقدرم بگیم طمع نکنید ، رفتید توی سود ی پله ریز بفروشید که نوسان گرفتن رو شروع کنید ، باز توی کت ی عده نمیره و بقیرو هم گمراه میکنن .
روی ۱۳۰.۵ فروختم روی ۱۱۷ پله خرید گذاشتم ، یک و نیم دلار سود . روی ۱۲۷ و ۱۲۳ هم فروخته بودم امروز . روی ۱۱۳ و ۱۰۹ هم منتظرم بخره . روی این دو تا هم تا دو دلار سود .
این پله هارو بچینید ازینور میرسیم ب ۳۰ تا ، از اونور میرسیم تا ۳۰۰ تا . بدون اینکه فکر کنمو نمودار رو خط خطی کنم . فقط اخبار رو دنبال میکنم ، اوضاع خطری بود ، فاصله ی پله هارو بیشتر میکنم .
کنار لایت ، کاردانو رو هم بزارید ، اونجا هم من روی ۷۴ و ۷۷ و ۸۰ سنت فروختمو روی ۶۹ و ۶۶ و ۶۳ پله چیدم ، اینا هم بین دو تا سه دلار هر آربیتراژش سود میده بهم .
اونجا هم برید ی عده تارگت ۳ تا ۵ دلاری دارن میدن . اونم روی ارزی که سه ساله که جون میکنه تا مقاومت ۱.۲ دلاریو بکنه و بره بالا .

بیت‌کوین توو کانال نزولی قرار گرفته، اگه بخواد مثل هفته پیش به خط‌روند پایینی برخورد کنه، احتمال داره تا ۹۰٫۵۰۰ بیاد. در اینصورت آلت‌کوین ریزش می‌کنند. شاید لایت‌کوین زیر ۱۰۰ رو هم ببینه؛ تنها در صورتیکه که بیت‌کوین نزولی باشه. صرفاً یه حدسه

تو هر چه سود کردی باید کارمزد بدی تو چقدر ساده لوی دادو خوب یکم خودت وجدانن فکر کن

ببین اولا یاد بگیر به جای اینکه به فکر خودشیرینی باشی ، یکم فکر کنی بعد در بریزی .
دوما ساده لوی ؟ ساده لوحی
سوما یدونه معامله توی کوینکس باز کن ، ببین روی ۱۲ دلار خرید یا فروش ی ارز ، چقدر ازت کارمزد میگیره .
چون باز نکردی بهت ی نمونش رو میگم خودت با انگشتات حساب کتاب کن ببین درسته یا نه . ( البته وقتمو دارم تلف میکنم ولی میگم که بعدا امثال شماها خودشیرینی نکنید )

اینم میدونم توی صرافی ایرانی کار میکنی اونم با پایه تومن ، اونم روی نهایت دو تا پله روی کل موجودیت ، برا همینه میگی کارمزدش بالاست . خودم چند روز پیش ۳۲۵۰ تا تتر فروختم یکجا ، کارمزدش شد یک و صد . اگر ۳۲۵ تا میفروختم میشد صد و ده ، اگر ۳۲.۵ تا میفروختم میشد ۱۱ تومن و …

۱- تاریخ ۳۰-۰۱ سال ۲۰۲۵ ، فروش روی ۱۱۸ دلار ، مقدار ۰.۱۰۲۵۹۸۱۴ لایت، قیمت بدون کسر کارمزد ۱۲.۱۰۶۵۸۰۵۲ ، کارمزد ۰.۰۲۴۲۱۳۱۶ دلار
۲- تاریخ ۰۳-۰۲ سال ۲۰۲۵ ، خرید روی ۱۰۷ دلار ، مقدار ۰.۱۱۲۹۱۹۳۱ لایت، مبلغ گذاشته شده ۱۲.۰۸۲۳۶۶۱۷ ، کارمزد ۰.۰۰۰۲۲۵۸۳ لایت کوین
۳ـ تاریخ ۱۰-۰۲ سال ۲۰۲۵ ، فروش روی ۱۱۷ دلار ، مقدار ۰.۱۱۲۶۹۳۴۸ لایت ، قیمت بدون کسر کارمزد ۱۳.۱۸۵۱۳۷۱۶ ، کارمزد ۰.۰۲۶۳۷۰۲۷ دلار

حالا حساب کن ، ۱۳.۱۵۸۷۶۶۸۹ دلار رو منهای ۱۲.۱۰۶۵۸۰۵۲ کن ، میشه ۱.۰۵۲۱۸۶۳۷ دلار سود .
حالا الان میای میگی ده روز منتظر بمونی سه تا معامله کنی برا یک دلار ؟
اولا آره اونم با ارزشه وقتی هولدرا هیچکاری با سرمایشون نمیکنن ، دوما معاملاتت با تتره ، سوما این ی نمونش بود ، توی همین بازه ، بازار نزولی بوده و شیش تا اردر خرید دیگه هم انجام دادم . چهارما این فقط لایت بوده ، کاردانو و ریپل و اتر و … رو هم در نظر بگیر .
من روی ۶ هزار دلار ، ماهی میانگین ۲۰۰ دلار سود میگیرم ، سالش میشه ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تا ( بسته به نوسان بازار ) ، میشه بین ۱۶ تا ۲۵ درصد . شما سرمایه دلاریتون رو اینقدر بالا میبرید.

چرا چرت میگی خب راس میگه ۱۰۰ بخر ۱۳۰ خالی کن
تو دو ماه اخیر ۴ بار این روند اتفاق افتاده ۳۰ درصد سود کمی نیس