تحلیل بلندمدت بیت‌کوین با امواج الیوت

سلام و عرض ادب، دوستان تحلیل بلند مدت بیت فقط از طریق تجلیل الیوت پیشرفته امکان داره در بلند مدت بیت از قوانین پیشرفته الیوت پیروی میکنه منتها چون مردم صبر ندارن مدام در حال تفسیر های مختلف هستن و اما نحلیل ساده الیوت بیت: بیت از 15000 بدون اصلاح عمیق تا حدود 109000 اومده و این موج سوم الیوت ماژور 10 ساله هست. موج اول ما از حدود 7000 دلار بوده تا 69000 موج دوم ما موج نزولی از 69000 بوده تا محدوده 15000 و موج سوم ما از 15000 تا فعلا 109000 هست. سوال اینه آیا موج سوم صعودی تمام شده و ما وارد فاز نزولی موج 4 ماژور شده ایم؟ جواب این سوال به اعتقاد من که تا حدودی الیوت کار میکنم اینه که هنوز موج سوم تمام نشده و این اصلاحات فقط امواج مینور الیوت محسوب میشن. دقت کنید اگر موج سوم به اتمام رسیده باشه باید تا محدوده 70 تا 75 نزول داشته باشه که به اعتقاد بنده هنوز وقتش نرسیده و ما کماکان در موج صعودی سوم هستیم. به اعتقاد بنده در محدوده 90 تا 100 اصلاحات مینور میخوره و تو رنجه و بعد نفس گیری به صعود ادامه و میتونه مقادیر 125 135 170 تا 200 هزار و داشته باشه. که البته مستلزم زمان هست. بعد از اتمام موج سوم صعودی ما وارد موج ماژور نزولی خواهیم شد که فکر کنم فکر کنم میخوره به تیر کاه 1404 از اونجا اگه نزول ما شروع بشه بیت میتونه تا محدوده حدود 70-80 برگرده میتونه بالاتر هم باشه بستگی به شرایط بازار و اصلاح داره. در هرصورت موج 4 نزولی نباید از 70000 پایینتر باشه چون موج دوم صعودی تا 69000 بوده. پس قطعا موج نزولی 4 مقدارش بالاتراز 70000 خواهد بود. تمام اینا قابل محاسبه هست ولی خود تا حدودی تقریبی هست .و هیچ الیوت کار حرفه ای هم نمیتونه مقادیر دقیق بده بلکه محدوده خواهد داد. بعد اتمام موج 4 نزولی که ممکنه تا پاییز 1404 طول بکشه موج صعودی 5 ماژور شروع خواهد شد. و این موج میتونه بیت کوین و تا 500 هزار هم ببره. دقت کنید بعد اتمام یک موج کامل الیوت که ممکنه 20 سال طول بکشه ما وارد فاز اصلاح عمیق میشیم اونجا دیگه معلوم نمیشه چی بسر بیت کوین میاد. بحث کمی پیچیده میشه. فعلا در حال حاضر با در نظر گرفتن تمام شواهد بیت کلا صعودی و در موج سوم هست نگران نباشید میتونه همونطور که گفتم تا حدود اردیبهشت و خرداد 1404 مقادیر 125 135 170 تا 200 هزار و نهایتا تاچ کنه. شاد و پیروز موفق باشید

جناب الیوت با تشکر از شما این روند چه تاثیری در آلتسیزن و رشد آلتها خواهد داشت دامیننس بیت چرا نزولی نمیشه

الیوت خودش گفته؟؟؟ با توجه ب تورم هم من میگم قیمت پراید هم در فاز صعودی قرار داره …

اینجور که من فهمیدم تو خودت بیت کوین داری و نفروختی موج اول و دوم را درست گفتی موجهای بعدی را آنطور که دوس داری اتفاق بیافته توضیح دادی وگرنه اینجوری که تو موج شماری میکنی الان باید حدودا از ۱۰۰ هزار بیاد پایین تا ۲۵ هزار

درود منم مطمعنم ریزش سنگین حالا حالا نداریم بارها هم گفتم بدبینانه ترین حالت
شدو بزنه تا 88
و درمورد التکوین ها ریزش چندروز گذشته

اخرین حد تقاضا یا به اسطلاح( DEMAND)
بود که به اون ناحیه ها رسید و ناحیه DEMAND پر کرده
التکوین ها هم بار دیگه به اون ناحیه ها ریزش نمیکنن

بازار خیلی فریبنده شده
فریب نخورید فقط صبر کنید

با این موج و امواج مردمو بدبخت نکنین
یهو یه جنگی میشه گند میخوره به امواج..

سلام چون تخصصی صحبت کردی خواستم جوابت را بدم

بیت کاملا درستکاری شده اگه از من بپرسی قبلا دستکاری میشده بهت میگم‌نه عمیق به چارت نگاه کن در تایم هفتگی

3000 دلار خط روند بلند مدت صعودی کلید خورد بولران
15000 دلار بولران
محدوده سوم 38000 دلار بود که 49 شادو شد
و خودشو به خط روند نزد و به صورت غیر قانونی و کاملا غلط تا اینجا امد بالا و امثال من جاموندیم
چون ما روی قانونی که در معامله تصویب میکنیم پا نمیگذاریم حتی اگه سودهای فیک از دست برن «در اسپات »

من به جناب بختیاری هم گفتم که ایشان در اشتباه هستند البته 3 ماه پیش گفتم «البته ایشان هم در حد خودشان حرفه ای هستند و سودهای خوبی کردند و ناگفته نماند که در کوتاه مدت تحلبل های بی نظیری دارند »

حالا فکر کنم

بدونی میدونی چرا آلت سیزن نشد
چون خط روند نخوردیم و اصلاح آلت ها نیمه کاره مانده

و من 6 ماهه دارم خودمو پاره میکنم این بالا فیک نوسان بگیرید برید
ایردراپ برای کشاندن مردم به بازار است
و اینها نقشه شومی دارند که عملی شد تا اینجا

امیدوارم همه شما موفق سربلند و پیروز باشید

عاشقتم پپ کبیر آنالیز تا لحظه ی مرگ

این شد یه تحلیل درست و حسابی و منطقی. نه مثل بعضیا که …

توی دو خط خلاصه میکردی ،آدم بتونه بخونه😂

اینهمه زحمت کشیدی و تایپ کردی اگه پست نمیشد من خودم میکشتم بجات

برادر من وقتی با یک خبر بازار زیر رو میشه خواهشن حداقل برای این مارکت اعداد و ارقام نزار بدبخت نکن …این مارکت ۹۰ درصد وابسته به خبره ۱۰ درصد به خط و کندل اون ۱۰ درصد به احترام خودت گفتم

دوست عزیز با تشکر از طرح سوالت، هروقت موج سوم رو به اتمام باشه و معامله گران نهنگها و شرکت های بزرگ متوجه باشن که دیگه موج سوم تموم شده اونجا بیت شروع به رنج میکنه ویا کاهش کم دیگه کسی تو بیت سرمایه گذاری نمیکنه در اون زمان، مقداری سرمایه از بیت کم شده و یا سرمایه از خارج وارد بازار شده و وارد الت کوینهای مهم میشه نه همه التکوینها در این صورت تا حدودی میشه التسیزن رخ بده. اما تا زمانی که افراد شرکتها نهنگها مطمئن هستن هنوز بیت جای رشد داره التسیزن به قول شما رخ نخواهد داد و دامیننس بیت همچنان صعودیه. به اعتقاد من التسیزنی که شما فرمودین روی الت های مهم و با پدر و مادر اتفاق خواهد افتاد ضمنا اگه حرکت اتریوم شروع بشه میتونه از دامیننس بیت کم میشه. فعلا برای رشد اتها باید منتظر انتهای موج سوم بود برای تحلیل بیشتر این موضوع به توتال 3 مراحعه کنید که اگر توتال 3 صعودنی بودنش مسجل بشه فصل التها هم انشالله شروع خواهد شد.. موفق و پایدار باشید

سلام

بله من این الیوت را که یک تحلیلگر حرفه ای گفته بود خواندم و شما برای دوستان بیان کردید و دیروز من از ریزش بزرگ جامانده که حدود ۸۰ تا ۷۵ هست هم گفتم و اینکه باز بیان شده که بعلت تعداد زیاد آلت کوین ها آلت سیزنی مثل دفعه قبل نداریم هرچند الان آلت ها در کف اند و دو سه تا از آنها پتانسیل رشد صد درصدی دارند. و همه اینها و مطلب شما رفرنس دارد ولی دوستان اینجا بیشتر یا آلت ها سر و کار دارند و شیت کوین و در بازه های زمانی خیلی کوتاه کار می کنند و فقط و فقط دنبال سود اند و وقت مطالعه هم ندارند و «سیگنال» می خواهند.

مطالب شما درسته ولی من هم مطلب ام شبیه شما که هدف ارایه نظرات کارشناسان خبره به این جمع است دیسلایک گرفت چون اینجا جامعه ای داریم که با امواج کوتاه کار می کنند و نمودار فنجان، و الیوت چند ساله تحلیل می کند، بیشتر دوستان اینجا یک پول خورده دارند و مدت کوتاهی وارد بازار می شوند و فقط سود می خواهند، اول بپرسید مخاطب از چند هاوینگ گذشته توی کریپتو هست و بعد برایشان مطلب ارایه داد. ولی کلا مطلب شما درست است و من استفاده کردم. تشکر