۹۹هزار دلار آخرین سنگر حمایت! آیا بیت‌کوین سقوط سنگینی خواهد داشت؟

:pushpin: وضعیت فعلی چیه؟

بیت‌کوین تا الان دو بار به سقف تاریخی (ATH) برخورد کرده ولی هنوز نتونسته ازش رد بشه. از اون طرف، یه حمایت قوی دور و بر 92K$ داره که فعلاً جلوی ریزش رو گرفته.

:mag: الگوی دابل تاپ در حال شکل‌گیریه؟!

اگه دقت کنیم، یه الگوی دابل تاپ (Double Top) داره شکل می‌گیره که معمولاً یه نشونه‌ی ریزش حساب میشه. این الگو زمانی تأیید می‌شه که قیمت حمایت نک لاین رو بشکنه و پایین‌تر بره.

:red_circle: سناریوی نزولی

اگه حمایت 92K$ شکسته بشه، فروشنده‌ها قدرت می‌گیرن و احتمال یه ریزش سنگین وجود داره. این یعنی می‌تونیم یه افت قیمتی تا سطوح پایین‌تر ببینیم، درست مثل فلش‌هایی که رو نمودار مشخص شدن.

:green_circle: سناریوی صعودی

اما اگه بیت‌کوین موفق بشه از ATH بزنه بالا و اونجا تثبیت کنه، این سناریوی نزولی بی‌اعتبار میشه. در اون صورت، احتمال رشد بیشتر و حرکت به سمت سقف‌های جدید قیمتی خیلی بالاتر میره.

:chart_with_downwards_trend: چی در انتظار بازاره؟

:white_check_mark: حمایت 99K$ داره تست می‌شه و به نظر میاد که به زودی شکسته بشه!
:white_check_mark: اگه این سطح از دست بره، احتمالاً شاهد کندل‌های نزولی قوی و ریزش بیشتر خواهیم بود.
:white_check_mark: بازار داره نشون میده که فشار فروش زیاد شده و شاید یه اصلاح عمیق‌تر در راه باشه.

:warning: حرف آخر:
این فقط یه تحلیل تکنیکاله، تصمیم نهایی با خودته! همیشه مدیریت سرمایه رو رعایت کن و بدون که بازار کریپتو هیچ وقت صد درصد قابل پیش‌بینی نیست!

:green_heart: اگه این تحلیل به کارت اومد، لایک کن :+1: و نظرت رو تو کامنتا بگو!

4 لایک‌کرده

به شخصه فکر می‌کنم اگه بیت‌کوین یه لیکوئیدیشن سریع تا ۹۲K بده و بعدش خریدارا وارد بشن، می‌تونه یه جهش قوی بگیره. ولی اگه حجم خرید پایین باشه، سقوط تا ۸۸K هم ممکنه.

2 لایک‌کرده

شورت اهرم 6 بیت کوین!!!

1 لایک

خودم با خودم حال می کنم

1 لایک

بنازوم بهت خدا بده برکت :smile: :heart_eyes:

1 لایک

ترس افتاده تو بازار احتمالش هست 88 تا رو هم ی ناخنک ریزی بزنه

2 لایک‌کرده

وقتی تو هر بالایی شورت میگیرم به روایت تصویر!!!