بله همون خبر ميتونه بره زير ٩٠اگه حمايت نباشه چطور فيكس از ٩٤برميگرده اقا كار خودتو كن ما هرچي بگيم شما حرف خودتو ميزني اگه حمايت و مقاومت نباشه كه ول ميشه همه چي تريدر از كجا متوجه بشه كجا ورود و خروج بزنه خود شما بگو خوب الان خروج كجاست ورود كجا هست
هر روز كه اخبار نمياد بيرون دوست من ولي روند با تكنيكال هر ووز ميشه چك كرد اگه بشيني خبر بياد بخري و بفروشي كه نميشه اقا بهت ميخندن جايي بگي:grinning_face:
شما مندل منفي همين ساعت قبل ببيني كجا بسته شده فيكس رو ٩٤چرا نرفت زير ٩٤چون اونجا خريدار داره حمايت يعني اين داداش يعني تقاضا نسبت به عرضه افزايش پيدا ميكنه چيزي سختي نيست شما كلا ميبري زير سوال كه ميگي كشكه اخه هم اخبار هم تكنيكال در كنار هم من با شمام موافقم
دقیقا همینطوره ، هیچ تکنیکالی تو بازار وجود نداره .
همانطور که قبلنم خدمت دوستان عرض کردم ، اگه تحلیل و تکنیکال تو بازار جوابگو بود ، هیچ تحلیلگری کلاس آموزشی برگزار نمیکرد ، اونم بخاطره چندرغاز پول و تایمی که صرفه کارآموزا میکنه رو خودش تو تنهاییاش تحلیل میکرد و سودهای کلان به جیب میزد .
تنها روند بازارهای مالی ، اخبار ، و گنده خریداران و فروشندگان بازار اعم از خرس و نهنگ و گاوی هستن که این اصطلاحات رو برای خود نامگذاری کردن .
سلام آقای آرش،نسبت به این صحبت شما یه انتقادی دارم،الان حدود دوماهی میشه که بازار همراه بیت روند نزولی گرفته،وقتی میفرمایید ارز از حمایت برگشت میزنه به سمت بالا،در اکثر ارزها حمایتها یکی پس از دیگری از دست رفته،تقریبا نود درصد بازار به هیچکدوم از حمایتهای دوماه پیش خودش واکنش مثبت نشون نداده.
حمایت دیگه چه چرندیه برا خودتون رسم کردین
مثلا من اینجا منتظرم بیاد رو ۲/۵ بعد انقد بخرم پایینتر نیاد !! این چرندیات چیه دیگه
قیمت رو چند نفر بالا پایین میشه حالا اگه این وسط خبر مثبت بیاد مردم عادی هم خرید میزنن قیمت خیییلی جزئی میره بالا
من نمیدونم کی این حمایت و مقاومت و این چرت و پرتا رو انداخت سر زبون مردم
اگه فک کردین با خرید شما ذره ای قیمت بالا پایین میشه باید بگم سخت در اشتباهین با چندغاز منو شما قیمت تغییر نمیکنه هممون سیاهی لشکر هستیم حالا یکی نگه میداره یه سودی میکنه یکی نوسان میگیره خودشو فنا میکنه
حمایت یعنی نقاطی که تقاضا زیاد میشه رو اون نواحی مقاومت هم عرضه حالا بیت رو نگا بندازین تو یه نواحی قیمتش اون ناحیه رو لمس میکنه بطول چندین بار و ناحیه حمایتی تشکیل میشه و در ناحیه ای هم عرضه زیاد میشه و در اون نواحی برخورد زیاد میشه و میریزه حالا اون نواحی رو کیا درست میکنن نهنگای بازار نهنگای هولدر و تریدر دیگه در این حد هم که نمیشه تکنیکال رو زیر سوال ببرید
تو این حدود دوماهه بیت وارد روند رنج بزرگی قرار گرفته که مدادم در حال نوسان داخلشه روند بازار تو تریدینگ رنج مشخص نیست سخته همش در حال نوسان دادن حالا اون رو بریک کنه به سمت بالا بازار روند صعودی خودشو از سر میگیره اگه رو چارت بیت هم دقت بشید چند مدت قبل هم درگیر ناحیه رنج بزرگ قرار گرفته بعد یه مدت حرکت رو بالاش رو زده