روند و سیگنال برای سونیک

ممنونم تستش خواهم‌کرد.

جناب موحد
سلام
ربی رو هم نصب کردم و کانکت کردم ولی متاسفانه مجددا تعداد فانتوم ها رو load نمیکنه تو صفحه تا تبدیلش کنم

1 لایک

در وبگاه Sonic labs راه چاره را نوشته.

2 لایک‌کرده

قیمت سونیک به زیر 0.43 رسید و اندیکاتورها در بازه های زمانی (TimeFrame ) 5 و 15 دقیقه علایم خرید میدهند. یک پله Spot ورود کردم، سه پله دیگر هم نگه داشتم، هدف فروش در سه پله 5 ، 7 ، 9 درصد، مگر اینکه بیت کوین در 5 و 15 دقیقه زودتر به اشباع خرید برسد.
خودتان بیشتر سبک و سنگین کنید، و تصمیم نهایی بگیرید.

ّبرای فانتوم یا سونیک از ema 200 تایم 4hو dmi استفاده کن..اجازه بده ema200 شکسته بشه و dmi روند رو صعودی نشون بده و adx هم به ما بگه اون حرکت صعودی شتاب داره…
تایم روزانه همین ترکیب هم چک کن…

طبق تصویر از شیب روند نزولی کم شده Adx هم شتاب روند نزولی رو در حال کاهش نشون میده …

1 لایک

بسیار ممنون. بنده معامله در Time کوتاه مد نظرم است، تحلیل و Strategy شما بلندمدت است، شاید چند ١٠ روز به درازا بکشد.

باسلام:
_ترامپ چندصدمیلیون اتریوم خریداری کرده.که خودش کلی جای بحث داره.
_توی این اصلاحات اخیر،اکثر رمزارزهای فیک نابود شد.
_در این اصلاحات اخیر ،تازه کارها ومبتدیهایی که معامله فیوچرز،مخصوصا در رمزارز ترامپ کردند،لیکوئیدشدند.

1 لایک

در ضمن مارکت تازه تازه خودشو پیدا کرده.

درود به همگی
اون معامله را با بالای 4 درصد سود نقد کردم، ولی چه ریزشی کرد، فکرکنم با 4 تا 10 درصد سود بفروشیم، و با کاهش 10 تا 20 درصدی بخریم، این چند روز بهتره.
نقدینگی خریدم نزدیک به کف داره میشود.
بیشتر ارزهای بالا جدولی هم در روزانه به کف و اشباع فروش رسیدند، به جز لایتکوین و سولانا و چند ارز دیگر، حتی اتریوم در کف است.

1 لایک

درود،ساعت 17، 4شنبه 12 فوریه، اعلام نرخهای تورم آمریکا است، در نتیجه نوسان داریم.

1 لایک

درود

ساعت 19:35، قیمت سونیک نزدیک 0.52 دلار، از 5 دقیقه تا 4 ساعته در اشباع خرید، احتمال اصلاح زیاد است.

دیدم اینست در 24 و 25 بهمن 1403، در قاب زمانی 4 ساعته به اشباع خرید رسیده بود، حالا در اصلاح و کمی فروش است، و ممکن چند 10 ساعت در بین 0.49 تا 0.56 باشد و با رشد بعدی کل بازار، به روند افزایشی برمیگردد.

سلام
فانتوم یا همون سونیک یکی از ارزهایی هست که رشد خوبی رو خواخد داشت مخصوصا با شروع الت سیزن
پیشنهاد میکنم نگهش دارید تا اواخر اردیبهشت
قطعا سود خوبی نصیبتون میشه

در صفحه سونیک پیام گذاشته بودم، اصلاح بیتکوین در 4 ساعته تمام شد، و سونیک باز به روند افزایشی برگشت. امیدوارم قیمت 0.65 دلار و 0.73 را رد کند.

درود
دیدگاه شخصی کمی احتیاط شود، قیمت سونیک نزدیک 0.72 دلار است ، شاخص RSI روزانه 60 و چند است، کمی احتیاط لازم است. ممکنه با این رباتهای معامله گر چند 10 میلیون دلاری در بایننس و صرافیهای بزرگ، شاخص RSI به 70 برسد، در یک تا چند روز اصلاح و ریزش 12 تا 35 درصدی بزند. قیمت از کف یکماهه ، 2.5 برابر شده است.
اگر میانگین خرید پایینتر دارید، در شاخص rsi روزانه 69 به بالا، بهتره 5 تا 10 درصد نقد شوید و در اصلاح بعدی ورود کنید، البته ممکنه شاخص RSI یک کله بالاتر هم برود.
قیمت در 0.745 , 0.775 , 0.8 نقاط مهم مقاومتی در کندلهای 4 ساعته می‌تونه باشد.
سلامت و پیروز و سربلند باشید :green_heart:

درود
دو جور میشود اصلاح را گذراند، زمان بیشتر و کم درد، تند و دردناک (البته برای Holder ها و Spot کارها):

1. الان هنوز از اشباع خرید روزانه کامل دور نشده، اگر نوسان بین 0.78 تا 0.92 چند روز تا چند هفته ادامه دهد، شاید با یک سر زدن به نزدیک 0.73 ، روند افزایشی بعدی شود. این سناریو ، روند اصلاح دراز مدت تر و کم درد است، چون کف قیمت بالاتری میزند. منظور رسیدن به Rsi و macd یا mfi مورد نظر برای تغییر روند است.

٢. نوسانات بیشتر داشته باشیم و ناگهان ریزش شدید بزند تا روند برگردد، که ممکنه دردناک باشه و کف قیمت به بین 0.66 تا 0.53 هم برسد.که ممکنه چند ساعت تا چند روز دیگه باشد. در این حالت علایم اندیکاتورها به سرعت خرید را نشان میدهند.
و در انتهای هر کدام که شد، ربات نهنگی خریدش را میزند.
اون نقاط هم نسبت به کف و سقف 0.315 و 0.99 و اعداد فیبوناچی محاسبه شده است. و ممکنه هم هست یک آن خبر مثبت برایش بیاید و بزنه بالا برود و اصلاح کامل نشود.

3 لایک‌کرده

خوب یک نوسان رو به بالا تا 0.919 زد و ربات نهنگ در بایننس خالی کرد و نزدیک 0.84 ، سونیک هایش بازخرید. ولی تا نزدیک 0.83 افت کرد، هر 2 نقاط کف و سقف در کندلهای 4 ساعته در برخورد به نقاط اشباع رخداد. که اندیکاتورهای RSI و MFI گویای آن بود.

1 لایک

در نزدیک قیمت 0.815 دلار شاهد خرید 4.1 میلیون سونیک از نهنگها در Spot بایننس بودم. که ممکنه ریزش را کند یا روند را افزایشی کند.
هنوز به اصلاح کلی در کندلهای روزانه معتقدم تا به اشباع فروش برسد یا خبر متبت پر زوری بیاید.

2 لایک‌کرده

درود

برای دومین بار بعد از سقف 0.99 دلار، به قیمت کف 0.788 در بایننس رسید، دوبار هم تا زیر 0.92 رفته است.

پس حمایت اول 0.788 و مقاومت 0.92 را داشته است.

فیوچرز اهرم بالای 2 نزنید، بخصوص لانگ نگیرید، باز هم اصلاح روزانه به سطوح پایینتر ، شانس بیشتری دارد، مگر اینکه خبر مثبت بسیار پر زوری باشد. ولی روند کلی در چندماه مثبت است، خودم در سال 2025 به سقف بالای 4.5 دلار امیدوارم. خودم بیشتر Hold ام و با 5 تا 20 درصد نوسان میگیرم. میانگین hold ام 0.54 دلار است.

برای بلند مدت چندماهه در افتها، پلکانی خریدن خوب است. ولی سفارش هدفت را برای نقد شدن بگذار، چون بهش برسد ممکنه سریع برگردد، ممکنه از پیامهایی که در صفحه قیمت سونیک خوندم، هدفهای 1.1، 1.2، 1.4، 1.5، 1.6 ، 2 ، 2.5، 3، 3.5، 4.5، 5، 7 و بالاتر دارید، ولی چند پله سفارش هدف بگذارید، از چند ماه تا 4 سال درگیر حسرت نفروختن در سود نشوید. اگر حرفه ای این کارید از روی نمودارهای روزانه و هفتگی میتوانید انتهای آلت سیزن بفهمید و بیشتر نقد شوید.

1 لایک

هدف اصلاحی نزدیک 0.73 را زد.

1 لایک