سلام به همه هموطنان عزیز
اواسط سال 98 آشنا شدم و استارت زدم
یک سال خیلی فعال بودم بعد اون تک و توک میرفتم سرمیزدم
خداروشکر دوماه پیش تمام مراحل چکلیستم سبز شد احراز هویتم تکمیل شد و مقداری که قفل نکرده بودم اومد به کیفم نشست
یادمه اوایل اکثر سایتها پروژه رو کلاهبرداری اعلام کردن
کسایی که نمیدونن ![]()
این پروژه تا الان حدود 8 بار هاوینگ خورده(بدست آوردنش نصف شده)
برای اینکه قیمت افت نکته گزینه قفل رو قبلاً گذاشته که از فشار فروش در روزای اول کم کنه (خودم 50 درصد رو 6 ماهه قفل کردم)
خیلیا چون گزینه قفل رو دست نزدن بصورت پیشفرض 90درصد توکن هاشون3 ساله قفل شده
ولی اصلا مایوس نشید چون مقدار توکنی که بعداً از زیرمجموعههایی که احرازهویتشون رو کامل کردن بهتون اضافه میشه شامل این قفل نمیشه
نباید اینو با ایردراپ های تلگرامی یکی بدونیم چون 6 ساله داره فعالیت میکنه کسایی که اونموقه فعال بودن روزی حداقل 8 توکن بدست میاوردن که الان برا همون 8 تا باید بیشتر از یکماه فعال باشی
من میگم منطقیش اینه رو دونه ای 1 دلار حساب کنیم و الکی توقعمون رو بالا نبریم (بگیم همینشم خداروشکر) ولی میدونم حداقل از نصف قیمت فعلی کوینمارکتکپ شروع میشه و وقتی فروشش تو صرافیا شروع بشه تا 90 دلار هم میتونه بالا بره
بعدش دیگه به سیاست نهنگا بستگی داره که منتظر شن بیاد کف قیمت از مردم بخرن و بعدها با قیمت خیلی بالا به مردم بفروشنش(مثل تمام ارزهای دنیا)
اصلا به کامنتهای منفی دقت نکنید
هممون لیاقت زحمتی که کشیدیم رو داریم و مطمعن باشید کسایی که کامنت منفی میذارن اونایین که سالها پیش میتونستن شروع کنن اما نکردن و الان که میبینن تعداد کسایی که کی وای سی کردن از مقدار پیشبینی شده گروه عبور کرده و آماده راهاندازی جهانی هستش دارن آتیش میگیرن و کاری جز گذاشتن کامنت منفی ندارن
با آرزوی بهترین ها برای هموطنان عزیزم
کوچیک شما محمدعلی ![]()
![]()
![]()