بازار که قاطی کرده، بیاید درد و دل کنیم و یه ذره حال کنیم! 😅

تویی که سود بردی تو این وضعیت بازار از ما نیستی برو بیرون :face_with_diagonal_mouth:

تو این تاپیک میخوایم ببینیم هر کدوم چقدر ضرر کردیم، چیکار کردیم و چیکار باید بکنیم. این موقع ها چطوری حال خودمون رو خوب کنیم؟:joy:
بیاید شریک شیم، بخندیم، گریه کنیم و شاید یه چیزای جدید یاد بگیریم.

پس بیاید شروع کنیم:
۱. چقدر ضرر کردین؟ (اگه راحتید بگین، اگه نه، فقط بگین “زیاد” :sweat_smile:)
۲. این موقع ها چیکار میکنین تا حالتون خوب بشه؟
۳. به نظرتون الان چیکار باید بکنیم؟ هولد کنیم؟ بفروشیم؟ یا یه چیز دیگه؟

#همه_با_هم_تو_این_بازار_خراب :muscle:

2 لایک‌کرده

اول از خودم شروع میکنم
به نام خدا زیاددد تو ضررم ولی نه اندازه محمد مهدی بخت زاده :joy:

1 لایک

من اگر پول دستم باشه بیشتر میخرم، کلا این ریزش‌ها بیشتر برام هیجان ایجاد میکنن و ازشون استقبال میکنم تا بازار صعودی.
تو روند صعودی دلم نمیاد خرید کنم واقعا یعنی وسط روند موج‌سواری بلد نیستم و یجورایی سعی میکنم سووینگ‌های بازارو بشناسم.

1 لایک

در این بازار خراب، همه در ضرریم،
ولی دلِ شکسته را، همیشه به راهی بَریم.

با گریه و لبخند، با هم می‌سازیم،
چه فروش، چه هولد، باز هم امید داریم.

نه به شوق سود، نه از ترس ضرر،
ما همیشه می‌خندیم، با قلبی پر از هنر.

2 لایک‌کرده

یاد حامد بهداد میوفتم که میگفت
لذت میبرم حتی به غلط :sweat_smile:
ما که حرفه ای نیستیم الان کف بازار نشستیم سبزی رو گذاشتیم وسط که دلمون اروم بگیره :sneezing_face:

چه شاعرانه ضرر میکنی :smiling_face_with_tear:

من تو اینجور مواقع به خودم میگم …
ضرر مال مرده …مردی که ضرر نکنه مرد نیست!!!..سلامتی از همه چی مهمتره !!!
میرم تو گوگل top 10 2025 movies سرچ میزنم همه رو دانلود میکنم نگاه میکنم!!!
توجه : بستگی به اینکه تو چه سالی ضرر میکنی مقدار 2025 رو تغییر بدید!!!

1 لایک

محمد مهدی بخت زاده من موندم چه جور 2.5 میلیارد ضرر کرده … باور کن بزرگترین درس زندگی رو میشه ازش گرفت اگ بگه چه جور ضرر کرده!!!

1 لایک

نمیدونم از قدیمی های بازار هستید یا نه و دوران کرش صرافی FTX و یا نابودی پروژه لونا و رسیدن قیمت توکنش از ۱۰۰ دلار به زیر ۰.۰۰۱ رو یادتونه یا نه؟!
اما جالبه بدونید حجم لیکوئیدی های امروز و پولی که صرافی های بزرگ مثل بایننس درآوردن از این گندکاری شون حتی از اون فاجعه ها هم بیشتره.
کسی که درصد زیادی از ولتش رو هولد داره فوقش اینه ضرر میکنه و مدتی باید صبر کنه و پله های بعدی رو بخره (با فرض این که ارز درست رو خریده)
ولی کسی که میره با یه سری خط و شکلک روی چارت معامله با لورج ۱۰ میبنده، کل پولش رو از دست میده. حالا بازار ۱۰ برابرم بشه پول اون رفته‌…‌.
برای چی؟
برای طمع سود بیشتر با لورج…
معامله فیوچرز در کریپتو دورانی داره فقط توی دوران خودش با مدیریت سرمایه و استراتژی های خاص خودش باید انجام بشه وگرنه
یک بار جستی ملخک
دوبار جستی ملخک
آخر به دستی ملخک…

(این ی پیام تو ی کانال تلگرامی بود و به نظرم قشنگ گفته بود)

من رو لونا دقیقا تو محدوده 110 دلار شورت باز کردم…جفت ارز بیتی اش واگرایی داشت …کف محاسبه شده من با دو تارگت محدوده 90 دلار و 75 دلار بود…بعد که تارگتای منو زد چنان ریخت که 5 صفر اضافه کرد …

و اما طمع …لطفا نمودار ارز ویوز رو ببین :

تو اون ناحیه قرمز من حدود 10 هزار دلار (اونم دلار حدودا 30 هزار تومنی)ارز مختلف رو کراس کردم رو شورت این ارز …بازار تحلیلم نزولی بود تو اینجور مواقع میرم رو ارزی که بیشترین رشد شارپی رو داشته شورتش میکنم…از بخت بد من تمام بازار داشت می اومد پایین این داشت میرفت بالا !!! بعد که جای شما خالی لیکویید شدم تازه متوجه شدم من تنها نبودم این سایت بعدا خبرش رو گذاشت حدود 190 میلیون دلار لیکوییدی به بار اومده بود…
داستان هم این بود تیم پروژه ارز خودشون رو گرو میذاشتم تتر میگرفتم دوباره ارز خودشون رو میخریدم و در واقع فیک پامپش کردن بعد ک این قضیه لو رفت کله کرد اومد پایین و دیگه هیچ کس به اش اعتماد نکرد!!!
هنوز که یادم میاد شدیدا ناراحت میشم…
میدونی چرا ؟ چون دقیقا یک ماه تمام من هرچی معامله باز میکردم سود بود هر چی باز میکردم سود خالص بود تو یه ماه 400 درصد سود گرفتم تو یه معامله همه رو از دست دادم… اون غرور معاملات سود ده من کار دستم داد…
البته شد بزرگترین تجربه زندگیم … الان صبر تحملم زیاد شده و خیلی صبر میکنم تا پوزیشن مناسب رو پیدا کنم…

1 لایک

نتونستم ویرایشش کنم…
گرو میذاشتن تتر میگرفتن ارز خودشون رو میخریدن !!!

سلام ضرر کردن ممنوع شد

1 لایک

الان که می‌گی صبر و استراتژی‌ت تغییر کرده، یعنی اون ضرر 10 هزار دلاری برات یه درس چند میلیونی بوده که آینده‌ی تریدینگت رو نجات داده!
بهترین تریدرها هم تو مارکت کریپتو بارها و بارها شکست خوردن، ولی چیزی که اونا رو قوی کرده، درس گرفتن از این شکست‌هاست.

1 لایک

با فیلم منم رابطه خوبی دارم یا گیم بزنم شرایطمو تغییر میده

بنده خدا بخت زاده هم گول خورده احتمالا

اقا من متوجه نشدم یعنی چی؟

سلام اگر درست تحلیل کنی و درست وارد بازار بشی دیگه ضرر نمی کنی
خیلی از دوستان هنوز نحویه اوردر گذاری فیوچرز وارد نیستند خیلی بد این احتمالا یه متن درباره نحویه اوردر گذاری بذارم هر چند خیلی از دوستان این گروه استاد هستند

1 لایک

اقا رحیم اموزشش و برامون بذار پس لطفا

1 لایک

سلام جان مورفی عزیز
چشم شما که استادی منظورم بچه های داخل کانال بود شرمنده :kissing:

من که پولی ندارم و دانش ترید ندارم ولی از وقتی ترامپ اومده بازار با هر خبری داره پامپ و دامپ میشه و دوستان محتاط تر باشید و به نظرم میتونید برای ضرر کمتر و استرس کمتر بخشی از پولتون رو ببرید توی دیفای و چندین لیکیوئدیتی درست کنید و سودشو بگیرید عشق کنید ترید واقعا روح و روان فولادی میخواد

1 لایک