سوال درباره ارزهای پیشنهادی

عزیزان سمت توکن های نوساز و توییت های این حرام زاده بنام ایلان ماسک نروید این حرامی با چندتا نهنگ دست به یکی کردن و ترامپ که خار بازار و ارزها را بگان. خواهشا سمت توکن های تلگرامی و رمز ارزهای جدید نروید وگرنه سرمایه همه نابود میشه و نهنگ ها و این بوزینه بنام ایلان ماسک هرروز بیشتر جولان میدن
هر رمز ارزی که میاد داخل صرافی خرید نزنید به هیچ عنوان تا بفهمن که مردم بازیچه یه دلقک بوزینه نیست

احسنت …
پول تمام بدبخت‌های کشورهای جهان سوم رو با شیت‌کوین و میم‌کوین زده به جیب

ایلان اره ولی تلگرام برای دروف هست ربطی نداره
با چند نفر ایرانی میخای جلو ایلان رو بگیری:joy::rofl:

شخصا ارزهایی که ایلان ماسک پشتشون بوده را از اول سراغشون نرفتم ارزهای ترامپ هم همینطور اما این تقاضای شما اصلا معقولانه نیست آخه بنده خدا خودت حساب کن که بین تمام معامله گران دنیا چند درصدشون ایرانی هستند بعد بین ایرانی ها باز اونایی که از برنامه ارز دیجیتال استفاده میکنن چه درصدی هستند بعد بین اونایی که برنامه ارز دیجیتال را استفاده میکنن چند درصدشون کامنت شما را میبینن و بعدش مابین اونایی که کامنت شما ر ا دیدن چند درصدشون به حرفت گوش میدن
همینجوری بریم جلو آخرش میفهمی که خودت تنها هستی و با خریدن یا نخریدن ارزهایی که گفتی هیچ تاثیری نداری

داداش حرفت متین اما با این وضع صرافی ها و خبرهای که دیر وایرال میشه خرید بنفع مردم هست یا به ضرر

ما دیرتر از همه میفهمیم و نهایتا باید سرمایمون برود داخل جیب اونطرفی ها

یه وقت بود من تصورم از ارز این بود که من کمک کنم دیگری برداشت بزنه اون سمت دنیا یه روز هم من نیاز دارم برداشت بزنم اما دیدم که دولت ما نمیخواهد مردم نفس بکشند پس رمز ارزهای جدید را حداقل میتوانیم خرید نزنیم

یک مرد جنگی به از هفت هزار
من نظریه دادم بعد که پشیمون شدی نگو نگفت من برا ایرانیان و هموطنان نظریه ای دادم دوست داشتی انجام بده

ایلان بوزینه ای لیش نیست و ترامپ که برای منافع کشورش ایران را تهدید میکنن درسته مسولین ما باعث ننگ و بدبختی شدن اما در چرخه نیاز به کرم فاضلاب و حرامیانی چون مسولین هست وگرنه ایران چه نیازی به این بازار داشت