درخواست تحلیل برای سرمایه

سلام دوستان من 2077 تا پای توی ولت دارم و آماده انتقال هم هست قفل هم نکرده بودم، ولی اگه تعداد پای ها 5 6 میلیارد باشه، 1 دلار هم قیمت بخوره مارکت کپش میشه 5 6 میلیارد دلار که میاد جزو 30 ارز اول کوین مارکت کپ، برای همین بعید میدونم اون قیمتای فضایی که دوستان میگن دیده بشه، اگر 2 دلار قیمت بخوره مارکت کپش به 12 میلیارد دلار میرسه که میاد جزو ده ارز اول! من که از خدامه بشه چون 2077 تا دارم ولی امید الکی نه به خودم میدم نه به بقیه دوستان.

پای ارز نیست پولە چرا هنوز نمیدونید

بخدا هیچی نمیدونید فقط میایین حرف الکی میزنید برای خودتون ۶ میلیارد توکن استخراج شده ولی ١ تا ١.5 میلیاردش ازاده ۴.۵ میلیاردش قفل هست این رو بفهمید

پای ارز دیجیتال نیست . پول هست پول. با یه قیمت مشخص و توافقی هم باز خواهد شد

اینا همش چرت و پرت هست

موندم چقدر دیگه باید توی این گروه گفته بشه که دوستان متوجه بشن ، پای ارز دیجیتال نیست که قیمتش بر اساس مارکت کپ باشه و بر اون اساس تعیین بشه، پای خود پوله و سیستمش با ارز دیجیتال فرق می‌کنه

پای استیبل کوین است pi=314159$ این خیال‌بافی یا داستان سرایی نیست هنوز برنامه های کامل پای برای در امان ماندن از اقدامات منفی رقبا بصورت سری و پشت پرده در حال انجام است. دوست عزیز حال چه بخواهید یا نه شما الان میلیاردر هستید.

چقدر کسشعر میبافی من که خودم 20تا زیر مجموعه دارم 1000تا هم نداده چقدر مردم دوست دارن دروغ بگن

نظر شما محترم. اما یک هفته بعد معلوم میشه کی راست میگفته

حبیب جان کسی رو میشناسید که پای داشته باشه و از 314 هزار دلار خوشش نیاد؟؟؟؟؟

ولی یکم منطقی باشیم ، آخه ۳۱۴ هزار دلار؟؟؟؟؟؟