ارزش و ادب

شرمنده ادب بعضی ها
دنیا دو روزه،چیزی از ما جز خوبی و ادب نمی ماند
ثروت با کسی نمی رود بلکه ادب هر کس دولت اوست
چاکر مشتی های سونیک و فانتوم قدیم

تو اگه ادب داشتی میفهمیدی هیشکی از تو خوشش نمیاد از این پیج میرفتی انگار گزارشگر فوتبالی هر چی تو زندگیت میوفته اینجا تایپ می کنی

کوسه جان من اسم واقعی تو نمیدونم ولی ازت خوشم میآد،هر کی هم هر چی دلش میخاد بگه اصلاً اهمیت نمیدم.
تا الآن آنقدر از کوسه خوشم نیومده بود، که از تو خوشم اومده، وقتی پست گذاشتی میخای معامله با اهرم 10 انجام بدی خداشاهده زیر پستت پیام گذاشتم که منصرفت کنم ولی پیامم ثبت نشد.خوشحالم که ضرر نکردی.
متاسفانه من توی این صفحه اگر با کسی خوشامدگویی میکنم خیلی خیلی ببخشیدا به کونت بعضیا بر میخوره.منم اگر بخام میتونم بهشون برینم ولی اونا ارزششو ندارن.خودتو عشق است کوسه جووووونم. سلطانی داداش. تو تنها نیستی من پشتتم.

این عکسهارو به عشق تمام نهنگهاو خانواده کوسه ها گذاشتم.:spouting_whale::spouting_whale::spouting_whale::spouting_whale::spouting_whale::spouting_whale::spouting_whale::spouting_whale::whale::whale::shark::shark::dolphin::dolphin:
ادمین جان ثبتش کن.دمت گرم.

متاسفانه ماهی رنگی اکانت خودته هرروز با ی اکانتی از خودت تعریف وتمجید میکنی

چاکر مرامت داداش،خدا خیرت بده که میخواستی خبرم کنی.
بله اولین حرفه مدیریت سرمایه هست.اگه معامله نمی بستم سود که نمی کردم هیچ ۸۰۰۰ هزار تتر پر پر میشد

چقدر تو انسان بی اری هستی چرا به هیچی بر نمیخوره مگه نمیبینی تا یه نظری میدی همه بهت واکنش نشون میدن ببین نظراتت حال همه رو بهم میزنه یک دونه لایک هم نداری همش دیسلایک شدی یکم غرور داشته باش بزار بهت احترام بزارن

کلاً تو گوه خور گروهی.
اَن خانوم.