تجربه‌های تلخ بورسی

کلی از پولمو تو بورس از دست دادم باقیماندشم اینجا زندگی به کام خودم و زن و بچم تلخ کردم کاش هیچوقت بااین کوره های پولسوزی آشنا نشده بودم خدایا کمک کن دوباره برم دنبال کار تخصصی خودم گرچه یه کم سخته ولی آرامش و آسایش دارم

نا امید نباش داداش همه تو ضرریم صبور باش وهیجانی تصمیم نگیر چند بار منتظر بشین ریخت تو کف بخر رفت بالا بفروش اشکالی نداره کف وسقف زمان بر باشه صبور باش گرچه این خراب شده سقف وکف نداره منم مث شما چند بار شدید متضرر شدم

ناراحت نباش خوب میشه
طمع نکن کار کن این بازار هم نهایتا تا ۳ ماه دیگه تکلیفش روشن میشه وقتی ایلان بوزینه هرروز یه توییت از سگ و خر و غورباقه میزاره وضع همین هست وقتی مردم خسته شدن همگی میان سمت همین بازار نهایتا یک ماه دیگه مردم میفهمند که یه بوزینه چه کلاهی برسرشان میگذاشته

فیوچرز بلد هستی اگر بلد هستی کمک میکنم از ضرر در بیایی

اگر خیلی تو ضرری مثلا 80 درصد یا 70 درصد… یکم میانگین بزن..‌ جبران میشه …ادمین تایید لطفا :chipmunk:

هر بازاري، تخصص ميخاد عزيز من چطور شما روي سقف خريد زدي كه الان تو ضرري؟! حتما بيت هم خريدي..
تخصص لازم رو اموزش ببينيد امكان ضرر بسيار مياد پايين علي ايحال، وارد چنل تل.. جكوار60 بشيد و كپي تريد كنيد جبران زيان بشه البته فقط مخصوص بچه هاي دهه شصت ب بالا هست

داداش شماره یا آیدی ارتباطی میزاری برام ممنون

سلام. رفیق منم خیلی تو ضررم. نصف بیشتر پولم رفته. میشه لطفا فیوچرزو برام بگی ممنون میشم

داداش وقت داری اگر وقت داری شمارت را بنویس کامنت کن تماس بگیرم باهات