سلام دوستان عزیز ، به اون دسته از افرادی که به بنده حمله کردند که هروقت بنده تحلیل میذارم په په۲ میریزه ، آخه این چه حرفیه ؟ جز خرافات ، من اینمدت با پیامهایی که دادم فقط خواستم جلوی سم پاشها بایستم و نذارم ته دل ملت رو خالی کنند ، چون این مدت که بازار ریزشی بوده سم پاشها تمام سعیشون رو کردن تا با اسکم اسکم کردن مردم رو بترسونن تا ارزهاشونو توی ضرر بفروشند ، بنده اگر با دلگرمی هایی که دادم موفق شده باشم جلوی فروش یک نفر رو توی ضرر بگیرم راضیم ، من کار به مخالفان و سم پاشها ندارم ، اینجا هرکسی مجازه تحلیل بذاره ، هرکس موافقه لایک میکنه و هرکس مخالفه دیسلایک میکنه، پس اگر من تحلیل هایی گذاشتم که باعث دلگرمی هموطنانم شده دلیل نمیشه که به من حمله کنید و با توهین و… پاسخ بنده رو بدید ، هرکس که بنده رو قبول داره که ارزشو تو این قیمتها نمیفروشه هرکس هم که با سم پاشی سم پاشها میترسه ارزشو میفروشه ، افرادی هستند که خودشون هم مقدار زیادی از این ارز دارن و دائم میان پیام منفی میذارند و جو رو سمی میکنند ، دوستان عزیزی که په په۲ دارند با ناله و انرژی منفی چیزی درست نمیشه ، این ارز گردانندگانی داره که هروقت تصمیم بگیرن پامپش میکنن ، بنده از روی چارت تحلیل میکنم حالا یا درست در میاد یا نمیاد ، حرف آخرم طبق تحلیل چارت اگر په په۲ امشب پامپ نکرد من دیگه هیچوقت پیام نمیدم ،
توجه کنید دوستان عزیز ، اگر امشب په په۲ پامپ نکرد دیگه هیچوقت پیام نمیدم
طبق تحلیل باید پامپ کنه در غیر اینصورت این ارز تحلیل بردار نیست ، امیدوارم همتون با صبر به سود خوبی برسید هموطنان عزیز
![]()
![]()
امشب پامپ:rocket:![]()
![]()
انگا زاده که پدر تو هستش چند دفعه گفتی پامپ میکنه هفته میلادیتو یهدته انگل
سلام به آقا مصطفی عزیز
داداش اول اینکه دوست داریم تحلیلاتو بزاری
دوم اینکه هر وقت تحلیل خواستی بزاری چارت و نمودارش رو هم بزار که دوستان متوجه بشن که از روی هوا حرف نمیزنی و با مدرک صحبت میکنی و اینکه دهن این سمپاش ها و مخصوصا این کاربر تازه وارد بسته بشه
ممنونم ازت:heart:![]()
پامپم نکرد فدای سرت داداش عشقییییی