Cosmos, Atom
اکوسیستم کازماس رو کسی آشنایی داره؟ پروژه خوب چی توش میشه پیدا کرد؟
آره جلال جان، اکوسیستم کازماس (Cosmos) کلی پروژه خفن داره، مخصوصاً تو بحث IBC (ارتباط بینزنجیرهای) خیلی قوی عمل میکنه. اگه دنبال ایردراپ هستی، حتماً استیک ATOM رو داشته باش، چون کلی پروژه جدید روی Cosmos Hub و زنجیرههای دیگه مثل Juno، Osmosis، Evmos ایردراپ میدن.
پروژههای خوب؟ Osmosis برای DEX، Sei برای ترید حرفهای، dYdX v4 قراره بیاد روی Cosmos، کلی پتانسیل داره. خلاصه اگه فاز دیفای و ایردراپهارو شکار کردن داری، حتماً یه سر بهشون بزن!
رئیس دمت گرم، من کلی اتم دارم، مدتی تو تراست ولت رو آلنود استک کرده بودم. الان دنبال یه دیفای خوب میگردم تو بستر کازماس که این اتم ها رو اونجا استک کنم یا ویثیقه بزارم و خلاصه کارای ماای انجام بدم، کهدالبته ایردراپ هم باشه که چه بهتر. میشه با لینک برام بفرستی. یا رشته توییتی چیزی که بخونم
بزرگواری شما
من زیاد خودم رو اکوسیستم کازماس فعال نیستم اما میدونم که ایردراپ pryzm فصل دومش شروع شده و نسبت به نقدینگی توکن atom پوینت میده
برای ایردراپهای کازماس این توییتر رو دنبال کن چیز خوبیه:
عزیز اگر پول بیکار داری و میخوای از دیفای سود بگیری برو سراغ چین هایی که حجم پول زیادی توشون قفله مثل اتریوم و سولانا و ترون و اینکه سویی هم گزینه جذابی هست
تو اونا پول هست رئیس، گفتم تو کازماس هم یه ماجراجویی بکنیم.
ممنون بابت راهنماییت.
کیف پول اکستنشن وب چی پیشنهاد میدی واسه کازماس؟
این keplr و میخوای ی بررسی بکن ولت خوبیه